Ferdi Kadıoğlu'ndan Fenerbahçe'ye kötü haber! Ankaragücü maçında yok...

Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Ferdi Kadıoğlu, Fatih Karagümrük maçında gördüğü sarı kartla öncesi cezalı duruma düştü. 19 maçın ardından sarı kart cezalısı olan başarılı isim, Ankaragücü maçında forma giyemeyecek.

Ferdi Kadıoğlu'ndan Fenerbahçe'ye kötü haber! Ankaragücü maçında yok...

Lider Galatasaray’ın BAY geçtiği haftada Fatih Karagümrük’e konuk olan Fenerbahçe'de ceza sınırındaki isimlerin çokluğu en büyük endişelerden biriydi ve korkulan oldu. 42. dakikada topsuz alanda Levent Ayçiçek'e yaptığı müdahale sonrası sarı kart gören Ferdi Kadıoğlu, Ankaragücü maçı öncesi cezalı duruma düştü.

Haberin Devamı

MORALİ BİR HAYLİ BOZULDU

Jorge Jesus'un vazgeçilmez isimleri arasında yer alan milli oyuncu, cezası nedeniyle zorlu maçta forma giyemeyecek. Fenerbahçe'de bu sezon 37 resmi maçta 1 gol, 3 asistle oynayan Ferdi'nin gördüğü kart sonrası moralinin bir hayli bozulduğu anlar ise gözlerden kaçmadı.

Ferdi Kadıoğlundan Fenerbahçeye kötü haber Ankaragücü maçında yok...

PES ETMEDİ, 3 PUANI KAPTI

19 MAÇLIK SERİNİN SONU

19 maçtır sarı kart ceza sınırında süre alan Ferdi Kadıoğlu, ilk olarak ligin ilk 2 haftasında oynanan Ümraniyespor ve Kasımpaşa maçlarında üst üste sarı kart görmüştü. 3. defa ise 5. haftadaki Kayserispor müsabakasında sarı kart gören Ferdi Kadıoğlu, bu haftadan sonra 28. haftaya kadar ceza sınırında görev aldı. Karagümrük maçının 42. dakikasında sarı kart gören Ferdi, 29. haftada Ülker Stadı’nda oynanacak olan MKE Ankaragücü müsabakasında forma giyemeyecek.

Haberin Devamı

Ferdi Kadıoğlundan Fenerbahçeye kötü haber Ankaragücü maçında yok...

 

SINIRDA ÖNEMLİ İSİMLER

Serdar Aziz, Gustavo Henrique, Emre Mor, Miha Zajc, Willian Arao, Enner Valencia ve Osayi-Samuel de Sarı Lacivertli ekipte kart sınırında bulunan diğer isimler. 

1.5 YIL HAPİS CEZASI!

 

YORUM YAZ