Fenerbahçe'yi bekleyen büyük sıkıntı: Kar yağışı
Süper Lig'in 31. haftasında deplasmanda Sivasspor ile karşılaşacak Fenerbahçe'yi büyük bir sıkıntı bekliyor. Karşılaşmanın başlangıç saatinde havanın -5 derece ve kar yağışlı olması bekleniyor.

Sivas’ta kış bitmedi, ilkbahar bir türlü gelmedi. Fikstür çekildiğinde Yiğido deplasmanına nisan ayının ortasında çıkmak avantaj olarak görülüyordu ancak Fenerbahçe’yi pazar günü tam anlamıyla kara kış bekliyor.
Haberin Devamı ›
Kentte yoğun kar yağışı nedeniyle her yer beyaza büründü. Hava sıcaklıkları sıfır derecenin altında seyrediyor. Sivasspor, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda tesislerdeki kar temizleme çalışmalarını gösterdi.
Hissedilen sıcaklık -5 derece
Mücadelenin oynanacağı Yeni 4 Eylül Stadı’nın zemin ısıtma sistemi var. Bu sayede karşılaşmanın oynanacağı sırada zeminde bir problem beklenmiyor. Ancak maç saatinde hissedilen sıcaklığın -5 derece olacağı tahmin ediliyor. Ayrıca kar yağışı da devam edecek.