Fenerbahçe'ye 19'luk sürpriz 'Sambacı!' Çarpıcı Vitor Pereira detayı...

Fenerbahçe, sürpriz bir isim için harekete geçti. Sarı-Lacivertli ekibin sportif direktörü Mario Branco, Brezilya'nın 19 yaşındaki 'Altın Çocuk' transferi için kulübüyle resmi görüşmelere başladı. Genç yıldız oyuncunun menajeriyle kurulan ilk temas da olumlu geçti ve transferde mesafe katedildi. İşte bu sürpriz transfer gelişmesine dair tüm detaylar haberimizde...

Fenerbahçe’de sol kanat için çalışmalar sürüyor. Allan Saint-Maximin, yüksek maliyeti nedeniyle beklemeye alındı. Martin Terrier için temaslar sürüyor. Sarı-Lacivertliler’in bu bölge için son adayı ise 19 yaşındaki 'Altın Çocuk' oldu.

Haberin Devamı

Ver kararını En Nesyri

Fenerbahçe, Jose Mourinho’nun forvette 1 numaralı adayı olan Faslı yıldız için Sevilla ile her konuda anlaşma sağlamıştı. İspanyol ekibi, Al-Qadsiah’ın teklifini de kabul etti ve son kararı En-Nesyri’ye bıraktı. 27 yaşındaki golcü, her iki kulüple de görüşme gerçekleştirdi. Suudiler’in devreye girmesi sonrası yıldız futbolcunun menajerinin Fenerbahçe’den rakamı biraz daha artırmalarını talep ettiği ancak bu isteğin geri çevrildiği öğrenildi.

Fenerbahçeye 19luk sürpriz Sambacı Çarpıcı Vitor Pereira detayı...

İspanyol basını, En-Nesyri’nin en doğru kararı vermek için Fenerbahçe ve Al-Qadsiah’tan zaman istediği belirtildi. SarıLacivertliler ise yapılan son görüşmede, Faslı oyuncudan bir an önce cevabını iletmesini talep etti. Yönetimin her ihtimale karşı listedeki diğer forvet adaylarıyla da temasta olduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

Resmi temaslar başladı!

Sports Digitale’in haberine göre; Corinthians’ta forma giyen 19 yaşındaki genç yetenek Wesley Teixeira için çalışmalar başladı. Sportif direktör Mario Branco, piyasa değeri yaklaşık 10 milyon Euro olan Sambacı’nın kulübüyle resmi teması kurdu. Brezilya ekibi ile başlayan pazarlıklarda Sarı-Lacivertliler’in ülkesinde 'Altın Çocuk' olarak nitelendirilen futbolcu için bonuslarla birlikte 7 milyon Euro ve sonraki satıştan pay teklifinde bulunduğu kaydedildi.

Fenerbahçeye 19luk sürpriz Sambacı Çarpıcı Vitor Pereira detayı...

Brezilyalı bir futbolcu olan Wesley Teixeira, altyapısından yetiştiği Brezilya ekibi Corinthians forması giyiyor. Sol kanatta görev yapan genç oyuncu, hızı ve adam eksiltmesiyle göze çarpıyor. Kulübüyle 2027 yılına dek sözleşmesi bulunan Teixera'nın piyasa değeri 10 milyon euro olarak gösteriliyor.

İlk maçına Pereira ile çıktı

Branco, Wesley ve menajeriyle de görüştü. 19 yaşındaki yıldızın, Jose Mourinho’nun da etkisiyle Sarı-Lacivertliler’e imza atmayı çok istediği öğrenildi. Oyuncu tarafıyla yapılan pazarlıkların olumlu ilerlediği belirtildi.

Fenerbahçeye 19luk sürpriz Sambacı Çarpıcı Vitor Pereira detayı...

Wesley, bu sezon ligde 14 maçta 2 gol atarken, sezon genelinde çıktığı 35 resmi karşılaşmada 5 kez ağları sarstı ve 3 asist yaptı. Brezilyalı futbolcu, sol kanadın yanı sıra sağda ve forvet arkasında da görev yapıyor. Wesley, Corinthians’te ilk lig maçına Vitor Pereira yönetiminde, 8 Haziran 2022’de Cuiba karşısında çıkmıştı

YORUM YAZ