Fenerbahçe'nin yıldızlarının kaderi belli oluyor! Dev takım talip oldu...

Yaz transfer sezonu yaklaşırken Fenerbahçe'de gidecek ve gelecek futbolcular için çalışmalar devam ediyor. Sarı-lacivertli ekibin bir yıldızına yeni sözleşme sunarken, bir yıldızına ise dev bir takım talip oldu. İşte haberin detayları...

Fenerbahçe'nin yıldızlarının kaderi belli oluyor! Dev takım talip oldu...

Gelecek sezon için transfer çalışmalarına son hız devam eden Fenerbahçe'de sıcak bir gelişme yaşandı. Sarı-lacivertli ekibin kurmayları, yıldız futbolcuya yeni sözleşme teklifi için kolları sıvadı. Öte yandan dev bir kulüp, bonservisi Fenerbahçe'de bulunan futbolcuyu radarına aldığı kaydedildi...

Haberin Devamı

BAŞKANLIK SEÇİM TARİHİ

Fenerbahçe Kulübü'nün Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nın gerçekleştirileceği 30 Mayıs'ta yeterli çoğunluk sağlanamadı. Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nın 8-9 Haziran tarihine ertelendiği açıklandı.

Fenerbahçenin yıldızlarının kaderi belli oluyor Dev takım talip oldu...

KALACAK İSİMLER...

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Yüksek Divan Kurulu üyeleriyle yaptığı toplantıda önemli açıklamalarda bulundu. Koç, takımdaki bazı oyuncuların transferiyle ilgili kesin ifadeler kullanarak, "İrfan Can, Fred, Ferdi, Osayi... Bunların hepsi olağanüstü astronomik bir rakam gelmediği takdirde takımda kalacaklar." dedi.

OSAYİ-SAMUEL’E YENİ SÖZLEŞME

Ali Koç, yeniden başkan seçilmesi halinde talipleri olan oyuncuların satılmayacağını açıklarken Bright Osayi-Samuel’in adını da saymıştı. Sarı-Lacivertliler, 1 yıllık sözleşmesi kalan Nijeryalı futbolcunu maaşını iyileştirerek kontratını uzatmayı planlıyor. Koç’un kongreyi kazanması halinde Mario Branco’nun önceliklerinden birinin bu konu olduğu kaydedildi. Fenerbahçe’de mutlu olan Samuel, yeni sözleşmeye sıcak bakıyor.

Haberin Devamı

Fenerbahçenin yıldızlarının kaderi belli oluyor Dev takım talip oldu...

SEZON PERFORMANSI

Bright Osayi-Samuel, bu sezon Fenerbahçe'de toplam 39 resmi maça çıktı. Genç oyuncu söz konusu müsabakalarda 4 gol ve 6 asistlik performans sergiledi.

MİGUEL CRESPO’YA SPORTİNG TALİP

Fenerbahçe, ocak ayında Rade Krunic’i transfer etmek için Portekizli oyuncuyu Vallecano’ya kiralamıştı. İspanyol ekibinin, 4 milyon Euro’luk satın alma opsiyonunu kullanmaya hazırlandığı kaydedildi. Öte yandan Portekiz basını, Sporting Lizbon’un da Crespo’ya talip olduğunu yazdı. Sporting, başarılı oyuncu Vallecano’da da kalsa, Fenerbahçe’ye de dönse teklif yapmaya hazırlanıyor. Crespo, La Liga’da 15 maça çıktı.

Fenerbahçenin yıldızlarının kaderi belli oluyor Dev takım talip oldu...

YORUM YAZ