Fenerbahçe'nin yıldızına talip... Süper Lig'in yeni ekibi peşinde!

Yeni sezon kadro çalışmaları kapsamında Fenerbahçe'de kadroya katılacak isimler kadar gidecek oyuncuların durumu da merak ediliyor. Son olarak Sarı-Lacivertliler'in yıldızı için Süper Lig'in yeni ekibinin devreye girdiği belirtildi.

Fenerbahçe'nin yıldızına talip... Süper Lig'in yeni ekibi peşinde!

Fenerbahçe'de yeni sezon öncesi kadro çalışmaları hız kazandı. Sarı-Lacivertliler'de beklenen yıldız transferlerinin yanı sıra takımdan ayrılacak isimlerin de durumları netlik kazanıyor.

Haberin Devamı

19'LUK EFE, FLORIDSDORFER'DE

Kanarya’nın U19 takımında forma giyen ve A takımın maç kadrolarına da alınan Efekan Karayazı, Avusturya’ya kiralandı. Bu ülkede doğan ve ailesi Türkiye’ye döndükten sonra Fenerbahçe altyapısına giren 19 yaşındaki orta saha oyuncusu, yeni sezonda 2. Lig ekibi Floridsdorfer formasını terletecek. Efekan yaptığı açıklamada, “Kendimi gösterme fırsatı bulacağım için çok mutluyum. Yeni arkadaşlarımı tanımak ve forma giymek için sabırsızım” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçenin yıldızına talip... Süper Ligin yeni ekibi peşinde

MELİH BOSTAN, KONYA YOLCUSU

Sarı-Lacivertliler, Arda Güler’in yüzde 20’lik hakkı karşılığında Melih’i Gençlerbirliği’ne göndermişti. Fenerbahçe, anlaşmada yer alan opsiyonu kullandı ve genç oyuncuyu 2 milyon TL karşılığında yeniden kadrosuna kattı. Melih’in Iğdır FK’ya kiralanması bekleniyordu. Ancak 20 yaşındaki golcünün Süper Lig’den bir takım istemesi sonrasında, Konyaspor’un devreye girdiği kaydedildi. Melih’in yeni sezon kiralık olarak Yeşil-Beyazlı formayı giymesi bekleniyor.

Haberin Devamı

Fenerbahçenin yıldızına talip... Süper Ligin yeni ekibi peşinde

GÖZTEPE, ZAJC'IN PEŞİNDE

Süper Lig’e geri dönen Göz Göz, iddialı bir kadro kurmak için kolları sıvadı. İzmir ekibinin Fenerbahçe’yle temasa geçip Miha Zajc’ın şartlarını sorduğu kaydedildi. Sloven orta saha oyuncusunun 1.7 milyon Euro’luk maaşı Göztepe için yüksek. Ancak bir bölümünü Sarı- Lacivertliler’in karşılaması halinde bu transfer gerçekleşebilir.

Öte yandan Zajc’ın önceliğinin İtalya’ya dönmek olduğu ancak henüz bu ülkeden bir takım bulamadığı belirtildi.

 

Fenerbahçenin yıldızına talip... Süper Ligin yeni ekibi peşinde

YORUM YAZ