Fenerbahçe'nin yıldızı Levent Mercan: 'Jose Mourinho'dan korkmadım!'

Fenerbahçe'nin Fatih Karagümrük'ten transfer ettiği Levent Mercan, 2024-25 sezonu ile ilgili hedeflerinden bahsetti. 23 yaşındaki sol bek, sezon öncesi kampın yorucu geçtiğinin altını çizerken; takımda Emre Mor, Edin Dzeko ve Mert Hakan Yandaş'a yakın olduğunu vurguladı. Levent Mercan'ın, Portekizli teknik direktör Jose Mourinho ile ilgili sözleri ise dikkat çekiciydi. İşte detaylar...

Topuk Yaylası'nda yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de yeni transferlerden Levent Mercan, basın toplantısı düzenledi. İlk olarak transfer sürecine değinen sol bek oyuncusu, "Geçen sezon 'Karagümrük'e nasıl destek olabilirim?' diye düşündüm, transferle ilgili bir şey düşünmedim. Hoca da gitmemi istemedi, ben de kaptan olarak takımı yalnız bırakmadım. Fenerbahçe'ye gelmek benim hayalimdi, çok şükür buradayım" dedi.

Haberin Devamı

'SOL BEKTE KENDİMİ BULDUM'

Sol bek mevkisinin kendisi için ideal pozisyon olduğunu dile getiren Levent Mercan, "Sol bekte kendimi buldum, önceden taşıdığım orta saha özelliklerimi burada iyi kullandım. Benim için iyi bir pozisyon olduğunu düşünüyorum sol bekin" sözlerini sarf etti. Sezon öncesi kampını da değerlendiren 23 yaşındaki futbolcu, "Kampın ilk günleri yoğun geçiyor, herkes çok hazır geldi ve çift idman yapıyoruz her gün. Herkesi tanımak istiyorum, milli takım formasını giymek beni çok gururlandırır. Hayalim orası" dedi.

Fenerbahçenin yıldızı Levent Mercan: Jose Mourinhodan korkmadım

'KONUŞMAK İÇİN ERKEN'

Forma rekabetini konuşmak için henüz erken olduğunu vurgulayan Levent Mercan, "Bir oyuncu kendisini geliştirmeli. Ben farklı pozisyonlarda oynayabilirim, bundan iki sene önce on numara bile oynuyordum. Hoca bence beni hem sol bek hem de orta sahada kullanabilir. Her zaman en iyisini yapmaya çalışacağım, Ferdi ve Oosterwolde ile rekabetle alakalı konuşmak için bence çok erken. Hayırlısıyla göreceğiz" sözlerini sarf etti.

Haberin Devamı

'MOURİNHO'DAN HİÇ KORKMADIM!'

Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü teknik direktörü Jose Mourinho hakkında da konuşan yıldız futbolcu, "Mourinho ile çalışmak büyük bir gurur, dünya çapında bir hoca. Hoca herkese ilk günden beri güven verdi daha. Bu kadar büyük bir hocayla çalışmak çok güzel bir şey. Daha gencim. Geçen sezonlarda da iyi hocalarla çalıştım. Mourinho ile çalışmaktan hiç korkmadım, en iyi hocalar en iyisini öğretirler" yorumunu yaptı.

Fenerbahçenin yıldızı Levent Mercan: Jose Mourinhodan korkmadım

Levent Mercan son olarak ise, "Takımda herkes beni çok iyi karşıladı. Emre Mor ile tanışıyoruz zaten, Dzeko ile Almanca konuşabiliyorum, Mert Hakan var... Herkesle günden güne daha iyi anlaşıyorum" ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ