Fenerbahçe'nin yeni transferi Oğuz Aydın hakkındaki flaş gerçek! Galatasaray da istemişti ama...

Fenerbahçe’nin yeni transferi Oğuz Aydın ile ilgili flaş bir gerçeğe ulaşıldı. Yıldız futbolcunun, en başından beri Galatasaray’ı değil Fenerbahçe’yi istediği ortaya çıktı. Genç futbolcunun, bunun için büyük bir uğraş sarf ettiği öğrenildi. İşte bu konuya dair tüm detaylar...

Fenerbahçe'nin yeni transferi Oğuz Aydın hakkındaki flaş gerçek! Galatasaray da istemişti ama...

Sarı-Lacivertliler’in prensip anlaşmasına vardığını duyurduğu Oğuz Aydın, önceki gün sağlık kontrolünden geçmek ve transfer görüşmelerini ilerletmek üzere İstanbul’a gelmişti. Fenerbahçe, 23 yaşındaki oyuncuyla 4 yıllık sözleşme imzaladı. 

Haberin Devamı

Oğuz Aydın'ın Fenerbahçe'ye transferinin tamamlanmasının ardından başka bir gerçek de ortaya çıktı. Galatasaray'ın da transfer etmek istediği 23 yaşındaki yıldız hakkında flaş bir gerçeğe ulaşıldı.

Fenerbahçenin yeni transferi Oğuz Aydın hakkındaki flaş gerçek Galatasaray da istemişti ama...

SEZON PERFORMANSI

Geçen sezon Alanyaspor forması ile toplamda 38 maçta forma giyen Oğuz Aydın, 13 gol atarken takımına 8 asistlik katkı sundu. 

Fenerbahçe'den Oğuz Aydın göndermesi! Florya detayı

Genç futbolcuyu daha önce Galatasaray uzun bir süre kadrosuna katmak için uğraşmıştı. Öyle ki Sarı-Kırmızılılar, Akdeniz ekibi ile uzun bir süre boyunca pazarlık yapmıştı. Fakat gerçekleştirilen transfer görüşmeleri ile ilgili olarak flaş detaylara ulaşıldı.

Fenerbahçenin yeni transferi Oğuz Aydın hakkındaki flaş gerçek Galatasaray da istemişti ama...

Asla evet demedi

Buna göre 23 yaşındaki kanat oyuncusunun, en başından beri Fenerbahçe’ye gitmek istediği öğrenildi. Bu yüzden Oğuz Aydın’ın, transfer görüşmeleri sırasında Galatasaray Yönetimi’ne, ‘Evet’ demediği bildirildi. Aydın’ın, bu sebepten dolayı da Alanya ekibine sürekli olarak Fenerbahçe’ye gitmek için bastırdığı belirtildi. İşin sonunda da genç oyuncunun istediği oldu.

Haberin Devamı

238 bin euroya alınmıştı

Hücum hattında; sağ kanat, sol kanat ve santrfor hatlarında forma giyebilme özelliği bulunan çok yönlü futbolcu, Alanyaspor’a 3 yıl önce Bucaspor’dan 238 bin Euro karşılığında transfer edilmişti.

TRANSFERDE BÜYÜK ÇIKMAZ!

A Milli Takım havuzunda

A Milli Takım’ın oyuncu havuzunda da yer alan genç oyuncu, Hollanda Ligi AZ Alkmaar’ın alt yapısında futbola başlamıştı.

YORUM YAZ