Fenerbahçe'de transferde Tadic ve Becao devrede! Yıldız futbolcuya yoğun pres

Gelecek sezon transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe, yıldız futbolcuyu listesine aldı. Menajeri ile görüşmelere başlayan sarı-lacivertli ekipte, transfer için Tadic ve Becao da devrede...

Fenerbahçe'de transferde Tadic ve Becao devrede! Yıldız futbolcuya yoğun pres

Fenerbahçe’nin listesinde olan oyuncuların bazıları EURO 2024’te mücadele ediyor. Bu durum da transfer görüşmelerini etkiliyor. Sarı-Lacivertliler’in peşinde olduğu en önemli isimlerden biri için yoğun mesai harcanıyor.

Haberin Devamı

TOPUK KAMPI’NDA KEYİFLER YERİNDE

Sarı-Lacivertliler’in Topuk Tesisleri’ndeki kampı yoğun çalışma temposuyla devam ediyor. Fenerbahçe, dünü çift idmanla geçirdi. Sabah antrenmanı core, kuvvet ve dayanıklılık çalışmasıyla başladı. Pas çalışmasının ardından çift kale maç oynandı. Keyifli geçen mücadelenin ardından kazanan takım zafer pozu verdi. Sarı-Lacivertliler, akşam antrenmanında ise taktik çalışması gerçekleştirdi.

Fenerbahçede transferde Tadic ve Becao devrede Yıldız futbolcuya yoğun pres

TRANSFER ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Geçtiğimiz sezon şampiyonluk yarışında Galatasaray'ın gerisinde kalan Fenerbahçe, 2024-25 sezonunda şampiyonluktan başka bir şey düşünmüyor. Sarı-lacivertliler, bu doğrultuda kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor.

JOAO PEDRO FENER’E DÖNDÜ

Haberin Devamı

2022’de Galatasaray’ın elinden kapılarak Cagliari’den transfer edilen Joao Pedro, performansıyla büyük hayal kırıklığı yaratmıştı. Brezilya asıllı İtalyan oyuncu geçen sezonun başında Gremio’ya kiralandı. 32 yaşındaki futbolcu burada da bekleneni veremedi. Pedro, 43 resmi maça çıktı, 3 gol atıp 1 asist yaptı. Brezilya ekibi, performansından memnun kalmadığı deneyimli hücum oyuncusunun satın alma opsiyonunu kullanmadı. İstanbul’a gelen Joao Pedro, Fenerbahçe’nin Topuk Yaylası’nda devam eden kampına katılacak.

SAMARDZIC’E YOĞUN PRES

Fenerbahçe'nin transferdeki hedefi Lazar Samardzic olduğu öğrenildi. Yönetim, yıldız futbolcu için Udinese ile pazarlıklara başlamıştı. İtalyan ekibi 25 milyon Euro’da ısrarcı. Fenerbahçe ise 20 milyon Euro ve bonuslarla Siyah-Beyazlılar’ı ikna etmeye çalışıyor. Yönetim, Samardzic’in menajerlik şirketiyle de görüşmeleri sürdürüyor.

Fenerbahçede transferde Tadic ve Becao devrede Yıldız futbolcuya yoğun pres

İSTANBUL’U ANLATIYOR

Sarı-Lacivertliler’de, 22 yaşındaki yıldızı ikna etmek için de Dusan Tadic ve Rodrigo Becao da devreye girdi. Samardzic’in milli takımdan kaptanı olan Tadic’in genç oyuncuya Fenerbahçe ile ilgili bilgi verdiği öğrenildi. Sırp oyuncunun paylaşımını beğendiği Becao’nun da Udinese’den eski takım arkadaşına İstanbul ve Sarı-Lacivertliler’i anlattığı kaydedildi.

HEDEF AVUSTURYA’YA YETİŞTİRMEK

Jose Mourinho, Lazar Samardzic’i kadroda görmeyi çok istiyor. Yönetim, 2 Temmuz’da başlayacak olan Avusturya Kampı’na kadar 22 yaşındaki orta saha oyuncusuna imza attırmayı planlıyor. Transferin gerçekleşmesi halinde yıldız futbolcu, EURO 2024 sonrası izin yapacağı için Avusturya kampının ortalarında Sarı-Lacivertliler’e katılabilecek.

Haberin Devamı

Fenerbahçede transferde Tadic ve Becao devrede Yıldız futbolcuya yoğun pres

YORUM YAZ