Fenerbahçe'nin transfer çalımı büyük fiyasko oldu! Geri dönüyor

Süper Lig'de bu sezon Jose Mourinho önderliğinde uzun süredir hasret kaldığı şampiyonluğa ulaşmak için kolları sıvayan Fenerbahçe'de aynı zamanda transfer çalışmaları da sürüyor. Gelecek isimler kadar gidecek isimlerin de netleştiği dönemde sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Fenerbahçe'nin transfer çalımı büyük fiyasko oldu! Geri dönüyor

Fenerbahçe'de takımdan ayrılacak isimler için hummalı bir çalışma sürüyor. Süper Lig'de bu sezon Jose Mourinho önderliğinde uzun süredir hasret kaldığı şampiyonluğa ulaşmak için kolları sıvayan Fenerbahçe'de aynı zamanda transfer çalışmaları da sürüyor. Gelecek isimler kadar gidecek isimler de netleşti. O isimlerden biri için ise artık ayrılık çok yakın...

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin 2022 yılında Cagliari'den kadrosuna kattığı ancak beklenen verimi alamadığı için geçen yaz Gremio'ya kiralık gönderdiği Joao Pedro'yla ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. 

BÜYÜK HAYAL KIRIKLIĞI OLDU

2022’de Galatasaray’ın adeta elinden kapılarak Cagliari’den transfer edilen Joao Pedro, son yıllardaki en büyük hayal kırıklığı oldu.

Fenerbahçenin transfer çalımı büyük fiyasko oldu Geri dönüyor

Fenerbahçe'den Galatasaray'a transfer göndermesi!

KADRODA DÜŞÜNÜLMÜYOR

Brezilya ekibiyle mukavelesi 31 Temmuz'da sona eren Pedro, sarı lacivertli takımın kadrosunda düşünülmüyor. Fenerbahçe ile 1 yıl daha mukavelesi olan Brezilya asıllı İtalyan futbolcuyla sözleşmesinin feshedilmesi konusunda görüşme yapıldığı öğrenildi. Joao Pedro'nun fesih görüşmeleri nedeniyle izinli olduğu belirtildi.

Fenerbahçenin transfer çalımı büyük fiyasko oldu Geri dönüyor

İTALYAN GAZETECİ AÇIKLADI

Haberin Devamı

İtalyan gazeteci Di Marzio'nun haberine göre; Salernitana, Fenerbahçe'nin sözleşme fesih görüşmeleri yaptığı Joao Pedro ile ilgileniyor. Cagliari günlerine geri dönmek isteyen Brezilyalı futbolcunun yeniden İtalya'ya dönüşüne sıcak baktığı öğrenildi.

GELDİĞİNDE HEDEFİ MİLLİ TAKIMA YENİDEN YÜKSELMEKTİ

Fenerbahçe'ye büyük umutlarla gelen Brezilyalı futbolcunun açıklamaları da yeniden gündem oldu. Fenerbahçe'nin Brezilya asıllı İtalyan futbolcusu Joao Pedro, sarı-lacivertli takıma transfer olarak doğru bir karar aldığını ve yeni takımında göstereceği performansla milli takımı hedeflediğini söylemişti.

GALATASARAY YERİNE FENERBAHÇE'Yİ TERCİH ETTİ

Pedro, Galatasaray'ın da kendisiyle ilgilendiği yönündeki haberlerin hatırlatılması üzerine, "Transfer sürecinde spekülasyonların olması normal. Özellikle benim İtalya'da arka arkaya geçirdiğim iyi sezonlardan sonra bu tarz şeylerin konuşulması normal. Çok fazla şey konuşuldu ama en iyi cevabın, en doğru cevabın benim burada olmam olduğunu düşünüyorum. Fenerbahçe'den teklif geldiği zaman çok çabuk gelişti süreç. Çünkü hemen kabul ettim. Böyle büyük bir takımda oynamayı çok istiyordum. En doğru seçimi yaptığımı düşünüyorum." değerlendirmesinde bulunmuştu.

Fenerbahçenin transfer çalımı büyük fiyasko oldu Geri dönüyor

YORUM YAZ