Fenerbahçe'nin Topuk Yaylası'ndaki kampından dikkat çeken detay: Gözüne girmeye çalışıyor

Yeni sezon hazırlıklarını Düzce’de bulunan Topuk Yaylası Tesisleri’nde sürdüren Fenerbahçe, idmanlarına son sürat devam ediyor. FANATİK'ten Saycan Sayım, Topuk’ta takip ettiği Fenerbahçe’nin kamptaki ilk iki gününü değerlendirdi…

Fenerbahçe'nin Topuk Yaylası'ndaki kampından dikkat çeken detay: Gözüne girmeye çalışıyor

Fenerbahçe’de yeni sezon hazırlıkları Topuk Yaylası’nda bulunan Serkan Acar Tesisleri’nde devam ediyor. Kampı yerinden takip eden arkadaşımız Saycan Sayım, sarı-lacivertlilerin çalışma yaptığı ilk iki gününü değerlendirdi…

Haberin Devamı

TOPUK’TA ŞENLİK VAR

Kampın ikinci gününde yapılan idman taraftara açıldı. Topuk’ta tam anlamıyla şenlik yaşandı. 12. adamın gözdesi Jose Mourinho oldu. Portekizli teknik adam, fotoğraf ve imza taleplerini geri çevirmedi. Öte yandan dünyaca ünlü çalıştırıcı, idmanda öğrencilerine göz açtırmadı.

Fenerbahçe'nin antrenmanına taraftarlardan yoğun ilgi

UYARILARDA BULUNDU

Antrenmanda ise Jose Mourinho fırtınası esti. Futbolcular salonda core çalışması yaptıktan sonra sahaya çıktı. Isınma, çabukluk ve koordinasyon hareketlerinin ardından oyuncular iki gruba ayrılıp pas ve hücum çalışması gerçekleştirdi. Tecrübeli teknik adam, antrenmanda sık sık öğrencilerine uyarılarda bulundu, hatalarını söyleyip, neler yapmaları gerektiğini anlattı.

Fenerbahçenin Topuk Yaylasındaki kampından dikkat çeken detay: Gözüne girmeye çalışıyor

ÇİFT İDMAN

Mourinho, idman sırasında saha kenarında bulunan ve çalışmaların kamera altına alındığı kuleye çıkıp bir süre antrenmanı oradan takip etti. Fenerbahçe, akşam saatlerinde bir çalışma daha gerçekleştirdi. Futbolcular, günü çift idmanla tamamlarken fazlasıyla yoruldu. Hazırlıklar bugün yapılacak antrenmanla devam edecek.

Haberin Devamı

YÖNETİM KAMPA ÇIKARMA YAPACAK

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve başta Acun Ilıcalı olmak üzere yöneticiler bugün Topuk Yaylası’na gidecek. Başkan ve yönetim, burada Jose Mourinho ve sportif direktör Mario Branco ile bir araya gelip görüşme gerçekleştirecek. Toplantının ana gündem maddesinin, transfer çalışmalarındaki son gelişmeler olacağı öğrenildi. Yönetimin, transfer görüşmelerindeki son gelişmeleri Jose Mourinho ile paylaşıp, kamp çalışamalarıyla ilgili kendisinden bilgi alacağı belirtildi.

Fenerbahçenin Topuk Yaylasındaki kampından dikkat çeken detay: Gözüne girmeye çalışıyor

İŞTE SAYCAN SAYIM'IN DEĞERLENDİRMELERİ:

"Yeni sezon hazırlıklarına Topuk Yaylası’nda devam eden Fenerbahçe’de deyim yerindeyse Jose Mourinho fırtınası esiyor. Kampın ilk gününden itibaren deneyimli çalıştırıcı, kalitesi ve farkını ortaya koymaya başladı. Dikkat çeken en önemli ayrıntı ise Mourinho’nun her antrenman öncesi teknik ekibiyle sahaya yarım saat önce çıkıp durum değerlendirmesi yapması. Mourinho özellikle istediği futbol anlayışını futbolcularına ilk günden aşılamaya başladı. Oyunu sık sık durdurup uyarılarda bulunuyor. Özellikle sahanın her noktasında pres istiyor. Bir diğer önemli nokta ise çok ağır ve neşeli idmanlar yaptırıyor olması. Futbolcular yoğun tempoya rağmen çok sıkı çalışıp tecrübeli hocanın gözüne girmeye çalışıyor."

Haberin Devamı

CENGİZ, EMRE, FRED

"Şu an milli takımlarda bulunan oyuncuların eksikliği nedeniyle kampa alınan genç futbolcular da ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor. Basına açık olan antrenmanlarda kampın yıldızı şüphesiz Jose Mourinho oldu. Futbolculardan ise en beğendiğim isimler Cengiz Ünder, Emre Mor ve Fred. Ayrıca Mert Hakan ve Edin Dzeko’nun performansı da en üst seviyede."

TARAFTARLA BÜTÜNLEŞTİLER

"Dünkü antrenmana yüzlerce Sarı-Lacivertli taraftarın gelmesi, futbolcuları fazlasıyla memnun etti. Takıma büyük destek veren taraftarlar özellikle Jose Mourinho’ya büyük ilgi gösterdi. Taraftarlara sık sık el sallayan ve öpücük yollayan Mourinho, idman sonrasında da futbolcuların taraftar ile bütünleşmesini sağladı. İlk iki günün özeti olarak futbolcuların son derece disiplinli bir şekilde çalıştıklarını söyleyebilirim. Bütün dünyanın saygı duyduğu bir teknik adamla çalışmanın keyfini yaşıyor."

Haberin Devamı

Fenerbahçenin Topuk Yaylasındaki kampından dikkat çeken detay: Gözüne girmeye çalışıyor

YORUM YAZ