Fenerbahçe'nin taraftarla Kadıköy’de ilk buluşması!

Fenerbahçe ile Hull City, 18 Temmuz Perşembe günü dostluk maçında karşı karşıya gelecek. Sarı-lacivertli taraftarlar, resmi maçlardan önce takımına moral için tribünde olacak.

Fenerbahçe'nin taraftarla Kadıköy’de ilk buluşması!

Jose Mourinho ile önce Topuk Yaylası Kampı, ardından 3 güçlü Avrupa takımı ile hazırlık maçı oynanan Avusturya Kampı gerçekleşmişti. Sezon açılışı sonrası oynanan 4 hazırlık maçında SarıLacivertli ekip Petrolul’u 2-1 yenmiş, Admira Wacker’e 2-1 yenilmiş, Hajduk Split ile 1-1 berabere kalmıştı. Avusturya’daki son hazırlık maçında Fransızlar’ın güçlü takımı Strasbourg’u 4-0’la geçip, İstanbul’a dönen Fenerbahçe, 18 Temmuz Perşembe günü Kadıköy’de taraftarı ile buluşacak.

Haberin Devamı

Portekizli teknik adam, Lugano maçı öncesi kafasında şekillendirdiği 11’i Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu İngiltere Championship’i 70 puanla 7. sırada bitiren Hull City karşısında deneyecek. Sarı-Lacivertli taraftarlar, sezon başından bu yana henüz Kadıköy Ülker Stadı’nda izlemediği takımları ile Şampiyonlar Ligi 2. öneleme turları ve Süper Lig maçları öncesi bir anlamda özlem giderecek.

Fenerbahçenin taraftarla Kadıköy’de ilk buluşması

TANITIM YÜZÜ MOURİNHO

Almanya’daki gurbetçilere iletişim hizmeti veren FenerTalk’ın tanıtım yüzü Fenerbahçe’nin dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho oldu. Yönetici Burak Çağlan Kızılhan, FenerTalk projesine önem verdiklerinin altını çizerek, “Avrupa’nın en büyük mobil iletişim şirketlerinden birisi olan Telefonica ile Almanya’da yaşayan taraftarlarımız için FenerTalk projesini hayata geçiriyoruz. Yüksek teknoloji, kesintisiz hizmetiyle en yüksek standartları sağlayacak. Almanya’daki taraftarlarımız inanıyorum ki cep telefonlarında FenerTalk kullanacaklardır” diyerek yapılan anlaşmayı duyurmuştu. Portekizli teknik adamın “FenerTalk kullan, takımınla kazan” sloganı ile tanıttığı kampanyaya Almanya’da ilginin giderek tavan yaptığı duyuruldu.

YORUM YAZ