Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Fransa yolcusu! Takımdan ayrılmaya sıcak bakıyor...

EURO 2024'teki performansıyla dikkatleri üzerine çeken Fenerbahçe'de forma giyen milli futbolcu, takımdan ayrılıyor. Söz konusu oyuncu, Fransa'dan gelen transfer teklifine sıcak baktığı öğrenildi.

Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Fransa yolcusu! Takımdan ayrılmaya sıcak bakıyor...

Fenerbahçe'de forma giyen milli futbolcuya Fransa temsilcisinden transfer teklifi geldi. Söz konusu oyuncunun gelen teklife sıcak baktığı kaydedildi.

Haberin Devamı

RYAN KENT’TEN MUTLUSU YOK

Sarı-Lacivertliler’de kadroda düşünülmeyen ve Süper Lig listesinde de yer almayan Ryan Kent’e, Hırvatistan’ın önemli kulüplerinden Dinamo Zagreb’in talip olduğu öğrenildi. Kanarya ile 2027’ye kadar sözleşmesi bulunan Kent’in ise bu teklife olumsuz cevap vererek, hem Fenerbahçe’de hem de İstanbul’da çok mutlu olduğunu ifade ettiği vurgulandı.

Fenerbahçenin milli futbolcusu Fransa yolcusu Takımdan ayrılmaya sıcak bakıyor...

ATALANTA’NIN BECAO ISRARI

Fenerbahçe’de geçen sezon savunmanın en önemli isimlerinden biri olan Rodrigo Becao, Jose Mourinho’nun gelişiyle birlikte forma bulmakta büyük sıkıntı yaşıyor. İtalyan basınında çıkan haberlere göre takımdan ayrılmak ve düzenli oynayacağı bir kulübe gitmek isteyen Becao’ya, Serie A ekiplerinden Atalanta talip oldu.

Haberin Devamı

Geçen sezon Avrupa Ligi’ni kazanan Atalanta’nın teknik direktörü Gian Piero Gasperini’nin, Udinese döneminden de yakından tanıdığı Brezilyalı stoperi istediği belirtildi. Çizme temsilcisinin, Becao için 1 milyon Euro kiralama ve 9 milyon Euro satın alma opsiyonuyla bu transferi bitirmeyi amaçladığı iddia edildi.

SAMET AKAYDİN AYRILMAYA SICAK BAKIYOR

Harika bir EURO 2024 geçirmesine rağmen Fenerbahçe’nin savunmasında kendisine yer bulamayan Samet Akaydin’i, Fransa Ligue 1 takımlarından Nice’in istediği öğrenilmişti. Kanarya’nın defans hattıyla ilgili yapacağı hamlelere göre Samet’i bırakmayı düşündüğü konuşulurken, Milli futbolcunun ise Fransız ekibine gitmeye sıcak baktığı bildirildi.

Fenerbahçenin milli futbolcusu Fransa yolcusu Takımdan ayrılmaya sıcak bakıyor...

YORUM YAZ