Fenerbahçe'nin Avusturya kampında Jose Mourinho detayı: Hızına yetişemiyoruz

Yeni sezon için hazırlıklarını Avusturya'da sürdüren Fenerbahçe'de dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor. FANATİK'ten Saycan Sayım, Avusturya'da takip ettiği kamp çalışmalarını değerlendirdi...

Fenerbahçe'nin Avusturya kampında Jose Mourinho detayı: Hızına yetişemiyoruz

2024-2025 sezonunun ikinci etap çalışmaları için Avusturya’da bulunan Fenerbahçe, hazırlıklarını tamamladı. Avusturya kampının son antrenmanını yapan sarı-lacivertliler, bu akşam oynayacağı Strasbourg maçının ardından İstanbul’a dönecek. Avusturya’da Fenerbahçe’yi adım adım takip eden arkadaşımız Saycan Sayım, kamp çalışmalarını değerlendirdi.

Haberin Devamı

SON RAKİP STRASBOURG

Sarı-Lacivertliler, Avusturya’daki üçüncü ve son hazırlık maçında bu akşam Strasbourg ile karşı karşıya gelecek. Fransız ekibiyle oynanacak mücadeleye Merkur Arena ev sahipliği yapacak. Saat 19.30’da başlayacak olan karşılaşma S Sport’tan yayınlanacak. Fenerbahçe’de hazır olmadıklar için daha önceki maçlarda oynamayan Çağlar ve Mert Hakan’ın bu akşam görev almaları bekleniyor.

Fenerbahçenin Avusturya kampında Jose Mourinho detayı: Hızına yetişemiyoruz

İŞTE SAYCAN SAYIM'IN DEĞERLENDİRMELERİ:

"Sarı-Lacivertliler, Topuk’un ardından Avusturya’da tempoyu daha da artırarak hazırlıklarına devam ediyor. İki kampta da en çok dikkat çeken detay, Jose Mourinho’nun çalışma disiplini oldu. Tüm futbolcuları ile birebir iletişim kuran deneyimli çalıştırıcı, kampta adeta kuş uçurtmuyor. Özellikle antrenmanlarda alışkın olmadığımız metotlar deneyerek öğrencilerini yeni sezona hazırlıyor. Bu çalışmalarda hiç bir futbolcunun kaytarma fırsatı olmuyor. Hoca, antrenmanın her anında, sahanın dört bir köşesinde çalışan her oyuncusunu yakından takip ediyor. Sürekli futbolcularına bilgi ve deneyimlerini aktarıyor."

Haberin Devamı

MAÇLAR CAN SIKTI

Basına açık olan antrenmanlarda hocanın hızına gerçekten yetişemiyoruz. Bir bakıyoruz çift kale maçın içinde, bir bakıyoruz düz koşu yapan futbolcusunun yanında. Her antrenmana 1.5 saat önce yardımcıları ile geliyor ve çalışmalar öncesinde son durum değerlendirmesini yapıyor. Mourinho, idmanlarda futbolculardan istediği verimi aldı. Şimdilik tek can sıkıcı durum, Admira Wacker ve Hajduk Split maçlarında istediği oyun anlayışının sahaya yansıtılamaması. Ancak bunun en büyük etkeni şüphesiz Milli oyuncuların bazılarının kampa yeni katılması, bazılarının ise hâlâ tatillerinin devam etmesi.

Fenerbahçenin Avusturya kampında Jose Mourinho detayı: Hızına yetişemiyoruz

BAMBAŞKA BİR FENERBAHÇE

Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu’nda Lugano ile oynanacak ilk maça sayılı günler kaldı. Fenerbahçe bu karşılaşmaya izinleri devam eden bazı oyuncularından yoksun çıkacak. Her şeye rağmen mevcut kalite ve tecrübesi turu geçmesine yeterli olacaktır. Sonrasında hem tüm futbolcuların dönecek olması hem de yapılacak transferlerle birlikte bambaşka bir Fenerbahçe izleyeceğimiz kesin.

Haberin Devamı

2552170

Mourinho muzipliklere başladı! İlk şakası muhabirimize
YORUM YAZ