Fenerbahçelileri duygulandıran o an: Son anda Kim Min-Jae!

Almanya Bundesliga'nın 8. haftasında Bayern Münih, Bochum'a konuk etti. Fenerbahçe'nin eski futbolcusu ve Bavyera ekibinde forma giyen Kim Min-Jae, sarı-lacivertli taraftarları duygulandıran bir an yaşattı.

Fenerbahçelileri duygulandıran o an: Son anda Kim Min-Jae!

Bayern Münih, Almanya Bundesliga'nın 8. haftasında Bochum ile karşı karşıya geldi. Heyecan dolu maçta Bavyera ekibinin savunma oyuncusu Kim Min-Jae, Fenerbahçelileri duygulandıran bir an yaşattı.

Haberin Devamı
Olacak iş değil! 5.saniyede kırmızı kart gördü

İLK 11'DE BAŞLADI

Bayern Münih Teknik Direktörü Kompany, yıldız futbolcuyu ilk 11'de başlattı. Kim Min-Jae, bu maçla birlikte bu sezonki 12. resmi maçına çıktı.

SON ANDA KİM MİN-JAE

Karşılaşmanın henüz 7. dakikasında Kim Min-Jae, Fenerbahçe taraftarını duygulandıran bir müdahalede bulundu. Brosnchinski, Sissoko'nun harika pasıyla savunma arkasına sarktı ve ceza sahası dışına çıkan kaleciyle karşı karşıya şutunu çekti. Bayern Münih'te Kim Min-Jae, gole giden topu son anda çizgiden çıkardı.

SPİKER DE TEPKİ VERDİ

Aynı zamanda maçın spikeri de Kim Min-Jae'nin yaptığı savunmada, "Ve işte o an... Fenerbahçeliler bu duyguyu çok iyi bilir. Son anda Kim Min-Jae…"

TARAFTAR SOSYAL MEDYADAN YORUM YAĞDIRDI

Fenerbahçe taraftarı, Kim Min-Jae'nin bu müdahalesi sonrası sosyal medyadan yorum yağdırdı.

Haberin Devamı

Güney Koreli futbolcu, bu tarz kritik müdahaleyi Fenerbahçe kariyerinde yaptığı görülüyordu.

Fenerbahçelileri duygulandıran o an: Son anda Kim Min-Jae

YORUM YAZ