Fenerbahçeli Oosterwolde için dikkat çeken yorum: 'Her zaman şüphe ettim, özensiz...'

Fenerbahçe'ye geldiği günden bu yana performansında büyük ilerleme kaydeden yıldız oyuncu Jayden Oosterwolde, göz doldurmaya ve dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Eski futbolcu ve teknik direktör Youri Mulder, Oosterwolde hakkında Hollanda basınında övgü dolu ifadelerle konuştu.

Fenerbahçeli Oosterwolde için dikkat çeken yorum: 'Her zaman şüphe ettim, özensiz...'

Fenerbahçe'de performansıyla göz dolduran Oosterwolde Türkiye'de olduğu kadar ülkesi Hollanda da adından sık sık söz ettiriyor. Voetbalverslaafd'a yer alan habere göre; Hollandalı eski futbolcu ve teknik direktör Youri Mulder Oosterwolde'den övgü dolu sözlerle bahsetti. 

Haberin Devamı

Fenerbahçeli Oosterwolde için dikkat çeken yorum: Her zaman şüphe ettim, özensiz...

'ONDAN HER ZAMAN ŞÜPHE DUYDUM AMA...'

Youri Mulder, şu tespitlerde bulundu:

"Onun bu kadar iyi olup olmadığından her zaman şüphe duymuştum. Hızlıydı ve defans açısından iyiydi ama top konusunda çok özensiz olduğunu düşündüm. Hatta oldukça vasattı. Ancak son zamanlarda önemli ilerlemeler kaydettiğini görebilirsiniz"

'ÇOK İYİ BİR FUTBOLCU' 

"Fenerbahçe'de çok iyi performans gösteriyor. Her şeyi oynuyor. O iyi bir futbolcu. Bence gerçekten iyi kondisyona sahip. Hızlı, tekniği iyi, pasları iyi ve savunması da iyi. Aynı zamanda oldukça dayanıklı, üstlenmekten çekinmiyor. Gerçekten iyi bir fiziğe sahip, iyi bir savunmacı."

'POTANSİYEL MİLLİ TAKIM OYUNCUSU' 

"Jayden Oosterwolde esas olarak sol bek olarak oynuyor ancak stoperde de oynayabiliyor. İleriye dönük olarak gerçekten tehlikeli olabilir. Ayrıca pivot potansiyeli de var. Onun bu kadar iyi olup olmadığından her zaman şüphe duymuştum. Hızlıydı ve savunma açısından iyiydi ama top konusunda çok özensiz olduğunu düşündüm. Hatta oldukça vasattı. Ama son zamanlarda önemli ilerleme kaydettiğini görebilirsiniz. O potansiyel bir Hollanda Milli Takımı oyuncusu."

YORUM YAZ