Fenerbahçeli Allan Saint-Maximin bir kez daha sosyal medyada iş başında! Galatasaray taraftarına jet yanıt

Fenerbahçe'nin yeni transferi Allan Saint-Maximin yeni sezona, Edin Dzeko'ya yaptığı asistle başladı. Fransız futbolcu, 80. dakikada yerini Bartuğ Elmaz'a bırakırken, bir Galatasaray sayfasına yaptığı yorumla sosyal medyayı salladı. Daha önce de verdiği yanıtlarla gündem olan Saint-Maximin'in yanıtı bu kez bakın ne oldu.

Fenerbahçe'nin yeni transferi Allan Saint-Maximin, sarı-lacivertli formasıyla çıktığı ilk Süper Lig maçında performansıyla göz doldurdu. Edin Dzeko'nun 3 puanı getiren golünün asistini yapan Saint-Maximin, oyunun 80.dakikasında yerini Bartuğ Elmaz'a bıraktı.

Haberin Devamı

Gösterdiği performansla otoritelerden tam not alan oyuncu, maç sonrası sosyal medyada yaptığı bir yorumla gündeme geldi. Fenerbahçe'ye transferi açıklandığı dönem kendisi hakkında yapılan yorumlara verdiği yanıtlarla gündeme gelen Saint-Maximin yine iş başındaydı.

GALATASARY TARAFTARINA YANIT

Bir Galatasaray taraftar sayfasının  Jayden Oosterwolde'nin kırmızı kart görmesi gerektiği yönünde bir paylaşımını gözüne kestiren oyuncu, boş durmadı.

Allan Saint-Maximin, Galatasaray taraftarının paylaşımına, "Maçlarımızı izlemen çok güzel. Dzeko'nun golü güzeldi değil mi?" yanıtını verdi.

Fenerbahçeli Allan Saint-Maximin bir kez daha sosyal medyada iş başında Galatasaray taraftarına jet yanıt

SOSYAL MEDYA ONUN İŞİ 

"5 yıldızlı formayı sahada da giymeni öneriyorum. Bakalım giyebilecek misin?" yorumunu yazan bir Trabzonspor taraftarına Saint-Maximin, "Ağla, iyi gelir" cevabını vermişti.

Haberin Devamı

Fenerbahçeli Allan Saint-Maximin bir kez daha sosyal medyada iş başında Galatasaray taraftarına jet yanıt

YORUM YAZ