Fenerbahçe'den Heung Min-Son ve Joao Felix bombası! Transferde Jose Mourinho devrede

Gelecek sezon transfer çalışmalarına son sürat devam eden Fenerbahçe hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı. Jose Mourinho, Tottenham’dan eski öğrencisi olan Koreli yıldız Heung Min-Son'u kadroya katabilir. Öte yandan bonservisi Atletico Madrid'de bulunan Joao Felix için harekete geçildi…

Fenerbahçe'den Heung Min-Son ve Joao Felix bombası! Transferde Jose Mourinho devrede

Jose Mourinho’nun imzası sonrası Fenerbahçe, transfer piyasasında adı en çok geçen kulüplerden biri oldu. Yabancı basında hemen her gün SarıLacivertliler ile ilgili iddialar ortaya atılıyor.

Haberin Devamı

Dün de İngiliz basınında çok çarpıcı bir haber yapıldı. TEAM Talk’ın ‘özel haber’ ibaresi kullanarak duyurduğu iddiaya göre Mourinho, Tottenham’dan eski öğrencisi olan Heung Min-Son’un peşine düştü.

MOURİNHO’YLA FORMUNUN ZİRVESİNDE

Portekizli teknik adamın, 31 yaşındaki golcü oyuncuyu listesinin ilk sırasına yazdığı kaydedildi. Haberde, Son’un Tottenham ile sözleşmesinde son sezona girdiği, Mourinho’nun, yıldız futbolcu ile kulübü arasındaki belirsizlikten yararlanmak istediği vurgulandı. Güney Koreli futbolcunun, dünyaca ünlü teknik adam yönetiminde kariyerinin en iyi dönemlerinden birini geçirdiği hatırlatıldı. Son, Mourinho ile çıktığı 70 resmi maçta 29 gol atarken, 25 de asist yapmıştı.

Fenerbahçeden Heung Min-Son ve Joao Felix bombası Transferde Jose Mourinho devrede

POSTECOGLOU BIRAKMAK İSTEMİYOR

Haberin Devamı

Öte yandan Suudi Arabistan’ın Al-Ittihad takımının da yıldız futbolcuyla ilgilendiği kaydedildi. Ancak Al-Ittihad için ilk hedefin Salah olduğu, bu transferin gerçekleşmemesi halinde Son’a yönelecekleri öne sürüldü. Haberde, Tottenham Menajeri Postecoglou’nun da Heung Min-Son’un mutlaka takımda kalmasını istediğini yönetime ilettiği vurgulandı. İngiliz ekibinin yeni sözleşme için çalışmalara başladığı belirtildi.

JOAO FELİX BOMBASI

“Öyle bir takım kuracağız ki şampiyonluk sözü vermemize gerek kalmayacak” diyen Ali Koç, dünyaca ünlü ve kaliteli oyuncularla dirsek temasına geçti. Takımın başında Jose Mourinho’nun bulunması, özellikle yıldız futbolcular konusunda en önemli koz haline geldi.

Fenerbahçe’nin, geçen sezon Atletico Madrid’den Barcelona’ya kiralanan Joao Felix’in durumunu araştırmak için harekete geçtiği öne sürüldü. Barça, 24 yaşındaki hücum oyuncusunu kadroda tutmak istiyor. Ancak Joao Felix, geride kalan sezonda umduğu kadar forma şansı bulamadı. Portekizli yıldız, ilk 11’in değişilmezi olacağı bir takımda kariyerini sürdürmek istiyor.

Fenerbahçeden Heung Min-Son ve Joao Felix bombası Transferde Jose Mourinho devrede

ATLETİCO’YA DÖNMESİ ÇOK ZOR

Fenerbahçe’nin Felix konusundaki tek kozu, vatandaşı Mourinho değil. Dünyaca ünlü teknik adam ile Portekizli yıldızın menajerleri aynı: Jorge Mendes... ‘Süper menajer’ denilen Mendes, bu transfer için resmi girişimlere başlaması halinde SarıLacivertliler’e ciddi anlamda destek verebilir. Atletico Madrid’e dönmesi mümkün görünmeyen ve yeniden kiralanma ihtimali yüksek olan yıldız futbolcu için yapılacak maliyet araştırmasının ardından Fenerbahçe, şartları kendisine uygun görürse ilk hamleyi kısa sürede yapabilir.

Haberin Devamı

WİLFRİED NDİDİ ADAYLARDAN BİRİ

Nijeryalı oyuncu, Leicester ile biten sözleşmesini yenilemedi. İngiliz ekibinden ayrılmasına artık kesin gözüyle bakılan Ndidi’nin Fenerbahçe’nin listesinde olduğu kaydedildi. Mourinho’nun talebiyle orta sahaya mutlaka takviye yapmayı planlayan SarıLacivertliler’in 27 yaşındaki orta saha oyuncusuna teklif yapmayı planladığı öğrenildi. 2017’den Genk’ten 17.6 milyon Euro’ya Leicester’a giden Ndidi, burada 273 maç açıktı, 17 gol ve 17 asistlik katkı sağladı.

MEMPHİS DEPAY’A ONAY YOK

Atletico Madrid’den ayrılan Hollandalı yıldız, menajerler aracılığıyla Fenerbahçe’ye önerilmişti. Yönetimin bunu Jose Mourinho’ya ilettiği kaydedildi. Tecrübeli teknik adamın, Manchester United’ın başına geçtikten sonra Lyon’a satışına karşı çıkmadığı başarılı hücum oyuncusunun transferine soğuk baktığı kaydedildi. Mourinho’nun hücumda farklı profilde oyuncular istediği belirtildi. Bu nedenle Sarı-Lacivertliler’in Depay’a teklif yapma ihtimali çok az.

YORUM YAZ