Fenerbahçe'den Ferdi Kadıoğlu cevabı! Art arda dev teklifler sonrası...

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Ferdi Kadıoğlu, sergilediği performansla dev kulüpleri peşine taktı. Genç oyuncuya art arda transfer teklifi gelmesiyle sarı-lacivertli kulüp artık kararını veriyor...

Sarı-Lacivertliler’de yapılacak orta saha transferi merakla beklenirken, bir anda flaş ayrılık yaşanabilir. Mourinho yönetiminde iddialı bir kadro kuran Fenerbahçe, elindeki yıldızları tutmaya kararlıydı. Ancak Ferdi Kadıoğlu için Brighton’dan gelen teklif işlerin karışmasına neden oldu.

Haberin Devamı

Lacivert-Beyazlılar, EURO 2024 devam ederken ilk kez Sarı-Lacivertliler’in kapısını çalıp 25 milyon Euro önermişti. Ancak yönetim bunu geri çevirdi.

Fenerbahçeden Ferdi Kadıoğlu cevabı Art arda dev teklifler sonrası...

UNDAV’IN PARASI FERDİ’YE

İngiliz ekibi; Minteh, Wieffer, Osman ve Yalcouye için toplamda 91.5 milyon Euro harcadıktan sonra transferde frene basmıştı. Deniz Undav’ın 30 milyon Euro’ya Stuttgart’a satılmasının ardından Brighton’da Ferdi defteri yeniden açıldı.

Premier Lig temsilcisini, Milli yıldızın menajerlik şirketiyle yaptığı görüşmelerde ilerleme kaydetmesinin ardından Fenerbahçe’nin kapısını bu kez bonuslarla birlikte 35 milyon Euro’yu, yani 1 milyar 275 milyon TL’yi bulacak bir teklifle çaldığı öğrenildi.

2 YILDIZ İÇİN EN BÜYÜK KOZ MOURINHO

TEKLİFE SICAK BAKILIYOR

Bu astronomik rakam sonrası Fenerbahçe Yönetimi’nin ‘yıldızları takımda tutma’ planı değişebilir. Ferdi’nin de ayrılığa yeşil ışık yakması nedeniyle Sarı-Lacivertliler’in teklife sıcak baktığı kaydedildi.

Haberin Devamı

Fenerbahçeden Ferdi Kadıoğlu cevabı Art arda dev teklifler sonrası...

Öte yandan sol bekleri Kiwior ve Tierney’i satmaya hazırlanan Arsenal’ın de Ferdi için harekete geçebileceği öne sürüldü. 24 yaşındaki oyuncunun geleceğinin kısa süre içerisinde netleşmesi bekleniyor.

YORUM YAZ