Fenerbahçe'den Atletico Madrid ile sıkı görüşme: Alvaro Morata ve Çağlar Söyüncü

Gelecek sezon transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe'de Alvaro Morata ismi, listenin ilk sırasına çıktı. Lukaku için beklemek istemeyen Fenerbahçe, Atletico Madrid ile pazarlıkları sıklaştırıp, EURO 2024 sonrası İspanyol yıldızın transferini bitirmek istiyor. Öte yandan sarı-lacivertliler, Çağlar Söyüncü’nün bonservisi için de görüşmeler sürüyor…

Fenerbahçe'den Atletico Madrid ile sıkı görüşme: Alvaro Morata ve Çağlar Söyüncü

Taraftarlar, transferde patlayacak bombalar için sabırsız. Ancak en çok merak edilen, forvet için kime imza attırılacağı. Listenin başında Alvaro Morata ve Romelu Lukaku var. Ancak Morata isminin daha ön planda olduğu kaydedildi.

Haberin Devamı

LUKAKU ZOR GİRDİ

Lukaku için Chelsea’nin en az 30 milyon Euro talep etmesi nedeniyle bu transfer maliyet açısından kolay değil. Transfer döneminin son günlerinde Belçikalı forvet için bir fırsat doğabilir ama Sarı-Lacivertliler’in bu kadar uzun süre bekleyip risk almak istemediği kaydedildi.

3 YILLIK SÖZLEŞME

Yönetim, Alvaro Morata için Atletico Madrid ile temaslara başlamıştı. Fenerbahçe, pazarlıkları sıklaştırma kararı aldı. Sarı-Lacivertliler, en fazla 10 milyon Euro’luk bir bedele İspanyol devini ikna etmeyi hedefliyor. Öte yandan yıldız golcünün menajerlik şirketiyle görüşmeler de devam ediyor. Tarafların, senelik 5 milyon Euro maaş üzerinden 3 yıllık anlaşma sağlayabilecekleri belirtildi. Yönetim, işi bitirme noktasına getirip, EURO 2024 sonrası Morata’ya imza attırmayı planlıyor.

Haberin Devamı

Fenerbahçeden Atletico Madrid ile sıkı görüşme: Alvaro Morata ve Çağlar Söyüncü

ÇAĞLAR İÇİN DE GÖRÜŞÜYORLAR

Fenerbahçe, Atletico Madrid ile sadece Alvaro Morata için pazarlık yapmıyor. Mourinho’nun kalmasını istediği Çağlar Söyüncü’nün bonservisi için de görüşmeler sürüyor. İspanyol devi 10 milyon Euro’dan kapıyı açtı. Ancak pazarlıklar kıran kırana devam ediyor. Sarı-Lacivertliler, 5-6 milyon Euro civarı bir bedelle Atletico’yu ikna etmeye çalışıyor. Milli yıldız ise kulüplerin bir an önce anlaşmasını ve yeniden Çubuklu formayı giymeyi sabırsızlıkla bekliyor.

Fenerbahçeden Atletico Madrid ile sıkı görüşme: Alvaro Morata ve Çağlar Söyüncü

YORUM YAZ