Fenerbahçe'de yeni teknik adam için son karar! Tarih belli oldu

Süper Lig devi Fenerbahçe'de Jorge Jesus ayrılığından sonra yeni teknik direktör merak konusu olmuştu. Başkan Ali Koç ve yönetim gelecek sezon için son kararı verdi ve anlaşma detayları belli oldu...

Fenerbahçe'de yeni teknik adam için son karar! Tarih belli oldu

Fenerbahçe'de futbol oynayan ve teknik direktörlük yapan İsmail Kartal ile Başakşehir, Beşiktaş, Trabzonspor ve Milli Takım'ı çalıştıran Abdullah Avcı arasında kalan başkan Ali Koç'un tercihi belli oldu.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz sezon Portekizli dünyaca ünlü teknik adam Jorge Jesus ile 1 yıllık sözleşme imzalayan ve şampiyonluğu Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de yeni sezon planları netleşmeye başladı. Jesus'un ayrılığı sonrasında sezon camiayı, ligi bilen bir teknik adamla devam edeceğini açıklayan Fenerbahçe Başkanı son kararını verdi.

Fenerbahçede yeni teknik adam için son karar Tarih belli oldu

PERŞEMBE İSTANBUL'DA
Daha önce de Fenerbahçe'de iki kez görev yapan teknik direktör İsmail Kartal, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve yönetimin son kararı oldu. Şu sıralarda Hacda olan tecrübeli teknik adam, İStanbul'a döner dönmez sarı lacivertli yönetimle bir araya gelecek. İsmail Kartal'ın perşembe günü İstanbul'da olması bekleniyor.

ALİ KOÇ İLE TOPLANTI
İstanbul'a geldikten sonra 62 yaşındaki teknik direktör İsmail Kartal ile Fenerbahçe Başkanı Ali Koç bir araya gelecekler.. Bu toplantıda tarafların anlaşması ve bayramdan sonra sözleşme imzalaması an meselesi.

Haberin Devamı

CAMİAYI YAKINDAN BİLİYOR
Fenerbahçe'nin son iki şampiyonluğunda yardımcı antrenör olan, 2014'te Süper Kupa'yı kazanan ve 2021-22 sezonunda da kısa sürede olumlu işlere imza atan İsmail Kartal için artık geri sayıma geçildi. Yeni sezonun ilk antrenmanında takımın başında İsmail Kartal'ın olması bekleniyor.

Fenerbahçede yeni teknik adam için son karar Tarih belli oldu

ALİ KOÇ BELLİ ETMİŞTİ
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, mali genel kurulda "Önümüzdeki sezon camiayı çok iyi bilen bir Türk hocayla çalışmanın bizim için iyi olacağını düşünüyoruz." sözlerini sarf etmişti.

İKİ TRANSFER İMZALADI BİLE
Jesus'un ayrılığının ardından Fenerbahçe yönetimi, yeni teknik direktör belli olmasa da Ryan Kent ve Edin Dzeko'yu resmen kadrosuna kattı.

Michy Batshuayi'nin AFC Bournemouth'a Attığı Harika Gol

Fenerbahçede yeni teknik adam için son karar Tarih belli oldu

YORUM YAZ