Fenerbahçe'de Szymanski'ye servet: Serie A devi kesenin ağzını açtı! Mourinho kara kara düşünüyor

Ferdi Kadıoğlu'nun satışıyla ilgili gelişmeler merakla beklenirken İtalya’dan Fenerbahçe'nin bir diğer yıldız futbolcusu Sebastian Szymanski için servet değerinde bir teklif geldi. Polonyalı yıldızla ilgili bomba transfer gelişmesini İtalya'nın saygın gazetecisi duyurdu. Napoli’nin Szymanski için yaptığı teklifin ortaya çıkmasının ardından orta sahada kimi oynatacağı konusunda sıkıntı yaşayan Mourinho'nun kara kara düşündüğünün altı çiziliyor.

Sarı-Lacivertli taraftarlar orta sahaya transferi sabırsızlıkla beklerken, Ferdi’nin ardından şimdi de Sebastian Szymanski’nin ayrılığı gündeme geldi. Daha önce Fenerbahçe’den 17.7 milyon Euro’ya Elif Elmas’ı, 19 milyon Euro’ya Kim Min-jae’yi transfer eden Napoli, bir kez daha kapıyı çaldı. Bu transfer gelişmesinin ardından Mourinho'nun da nasıl bir karar vereceği merak konusu oldu. 

Haberin Devamı

Çok zor karar

Fenerbahçe orta sahada zaten sıkıntı yaşıyor. Buraya en az 2 transfer bekleniyor. Mourinho, son Adana Demir maçında Szymanski’yi forvet arkası yerine orta sahanın merkezinde kullanmıştı.

Bu nedenle Polonyalı oyuncu, kadro planlamasında önemli bir yere sahip. Mourinho'nun da Fenerbahçe'ye geldiği ilk günden beri övdüğü oyunculardan birisi olan Szymanski'nin takımda kalmasını istediği vurgulanıyor. 

Fenerbahçede Szymanskiye servet: Serie A devi kesenin ağzını açtı Mourinho kara kara düşünüyor

Mourinho kara kara düşünüyor

Portekizli hoca, Szymanski ile ilgili ortaya çıkan bu transfer gelişmesinin ardından kara kara düşünmeye başladı. Fenerbahçe'de Fred'in sakatlanmasının ardından orta saha rotasyonu konusunda sıkıntı yaşayan Mourinho, gözdelerinden olan Szymanski'nin takımdan ayrılması durumunda acil olarak orta sahaya yeni bir oyuncunun alınması gerektiğini yönetime iletti. 

Haberin Devamı

İşte Napoli'nin Szymanski teklifi!

Zaniolo’nun Galatasaray’a, İmmobile’in Beşiktaş’a ve Balotelli’nin Adana Demir’e imza atacağını ilk duyuran isimlerden olan İtalyan gazeteci Damiano Er Faina, Napoli’nin Szymanski için kesenin ağzını açtığını yazdı. Buna göre Mavi-Beyazlılar, 25 yaşındaki yıldız için 25 milyon Euro’nun yanı sıra 2 milyon Euro da bonus teklif etti.

Fenerbahçede Szymanskiye servet: Serie A devi kesenin ağzını açtı Mourinho kara kara düşünüyor

Öte yandan Napoli’nin teklifi de son derece cazip. Yönetim için karar vermek kolay görünmüyor. Sarı-Lacivertliler‘in, en azından bir orta saha transferi yapana kadar İtalyan ekibinden süre isteyebileceği öne sürüldü.

Fenerbahçede Szymanskiye servet: Serie A devi kesenin ağzını açtı Mourinho kara kara düşünüyor

Kariyer sezonunu yaşadı

Fenerbahçe ile geride bıraktığımız sezonda 55 maçta forma giyen Szymanski, kariyerinin en skorer dönemini geçirdiği sarı lacivertlilerde 13 gol ve 19 asistlik performans ortaya koydu. Fenerbahçe'nin, Mourinho'nun isteği doğrultusunda ilk hamlelerini sol kanat ve santrfor bölgelerine yapacağı ve yıldız isimlerle görüşme halinde oldukları belirtiliyor.

YORUM YAZ