Fenerbahçe'de son dakika Medina gelişmesi! Büyük sürpriz...

Fenerbahçe, Arjantinli yıldızın transferini ocak ayı için bitirdi ancak henüz açıklamadı. Bunun nedeni, Medina’yı hemen takıma katmak için Boca Juniors’ı ikna çalışmalarının devam etmesi. Bu operasyon için vakit kalmadı. Transfer dönemi bugün bitiyor. Boca’yla orta yolu bulmak kolay değil, ancak 22 yaşındaki orta saha oyuncusu da hemen gelmek için kulübüne yoğun baskı yapıyor. Sarı-Lacivertli ekip, transferi hemen sonlandırmak için son kozunu da oynadı ve Medina da baskı için devrede. Detaylar haberimizde...

Fenerbahçe'de son dakika Medina gelişmesi! Büyük sürpriz...

Sarı-Lacivertliler, Filip Kostic’e imza attırarak yaz transfer dönemini kapattı. Genç bir oyuncu için fırsat çıkmadığı sürece bir hamle yapılması beklenmiyor. Ancak transfer döneminin sona ereceği bugün, yönetim ve sportif direktör Mario Branco’nun bir hedefi var: Cristian Medina... Bu kapsamda Kanarya, son kozu için Medina'yı da devreye koydu. Öte yandan Boca'da taşlar yerinden oynayabilir. İşte tüm detaylar... 

Haberin Devamı
Fenerbahçe Kostic'i böyle açıkladı! Galatasaray'a gönderme...

Boca'da taşlar yerinden oynayabilir

Boca Juniors, Copa Sudamericana’ya veda etti, Arjantin Kupası’nda penaltılarla zar zor turu geçti, ligde ise 13 maçta 21 puan toplayabildi. Sarı-Lacivertliler yarın, son yıllarda en zorlandığı deplasmanlardan biri olan Racing’e konuk olacak. Arjantin basınında yer alan haberlerde, olası bir yenilgi halinde teknik direktör Diego Martinez’in kovulacağı öne sürüldü.

Martinez, Medina’nın Fenerbahçe’ye trasnferinin ocak ayına sarkmasına neden olan kişiydi. 45 yaşındaki teknik adam, 22 yaşındaki öğrencisinin Kanarya’ya bu trasnfer döneminde gönderilmesini veto etmiş, yönetim de bu talebe uymuştu.

Fenerbahçede son dakika Medina gelişmesi Büyük sürpriz...

Medina hemen isteniyor!

Fenerbahçe, Tangocu’nun ocak ayında imza atması için her konuda anlaşmaya vardı. Buna rağmen henüz resmi açıklama yapılmadı. KAP bildiriminin gelmemesinin nedeni, yönetimin son ana kadar Medina’yı hemen takıma kazandırma çabası.

Haberin Devamı

Her gün görüşüyor

Fenerbahçe, Boca Juniors’ı ikna etmek için çalışmalarını sürdürüyor. Bugün transfer dönemi kapanacağı için Kanarya’nın hedefine ulaşması zor görünüyor. Boca, sezon bitene kadar 22 yaşındaki yıldızı takımda tutmaya kararlı. Öte yandan hem Branco, hem de Medina transferin bir an önce tamamlanması için uğraşıyor. Son kozu olarak Medina'yı da ikna sürecine dahil etti. Arjantin basınında yer alan haberlere göre genç orta saha oyuncusu, hemen her gün Boca’nın yöneticilerine bu konuda baskı yapıyor. Bu anlamda Fenerbahçe'nin transferin son saatlerine kadar umudu devam edecek.

Fenerbahçede son dakika Medina gelişmesi Büyük sürpriz...

Ödeme, oyuncu gelince

Medina ve Fenerbahçe’nin bu işin yaz döneminde bitmesi yönündeki hayalinin gerçekleşmesi kolay değil. Transfer döneminin son 24 saatinde imza gelirse, bu çok büyük bir sürpriz olacak. Ancak Boca’nın geri adım atmaması halinde, SarıLacivertliler’in ocaktaki imzayla ilgili önümüzdeki günlerde resmi duyuruyu yapması bekleniyor.

Fenerbahçe, Medina’nın bonservis ödemelerine de oyuncu takıma katıldıktan sonra başlayacak. 22 yaşındaki futbolcunun ocak ayına kadar Boca’da kalıp sakatlanması halinde ise Sarı-Lacivertliler’in anlaşmayı feshetme hakkı bulunuyor.

YORUM YAZ