Fenerbahçe'de şok ayrılık gelişmesi: Acun Ilıcalı başkanla görüştü! Temaslar başladı

Fenerbahçe'de yeni sezon için transfer çalışmaları devam ederken bir yandan da takımdan ayrılacak futbolcular için de görüşmeler tüm hızıyla sürüyor. Bu kapsamda Sarı-Lacivertli ekibin yıldız futbolcusuna Fransız ekibi talip oldu ve Acun Ilıcalı, Kanarya'nın Milli yıldızı için görüşme gerçekleştirdi. İşte tüm detaylar...

Fenerbahçe'nin Milli yıldızına Fransız ekibi talip olurken Acun Ilıcalı, bu transfere dair görüşmelerde bulundu. Bonservis konusunda pazarlıklar devam ediyor ve Fransız takımı Milli yıldızı takıma dahil etmek için kolları sıvadı. Detaylar haberimizde... 

Haberin Devamı

Görüşmeler başladı

Haber Global'in haberine göre; Fransız ekibi Marsilya, Fenerbahçe'nin Türk yıldızı İsmail Yüksek'i kadrosuna katmak için girişimlere başladı.

Fenerbahçede şok ayrılık gelişmesi: Acun Ilıcalı başkanla görüştü Temaslar başladı

Acun Ilıcalı devrede

Fenerbahçe'de Ali Koç'un listesinden seçilerek görevine başlayan Acun Ilıcalı'nın bu transferde aktif rol öğrenildi. Haber detayında Ilıcalı'nın, milli futbolcunun transferi hakkında Marsilya başkanı Pablo Longoria ile bir görüşme gerçekleştirdiği ifade edildi.

Lyon da istiyor

Öte yandan Sabah gazetesi imzalı haberde, İsmail Yüksek için Lyon'un da devrede olduğu iddia edildi. Fransız ekibinin bu transferi 10 milyon Euro'ya bitirmek istediği aktarıldı.

Fenerbahçede şok ayrılık gelişmesi: Acun Ilıcalı başkanla görüştü Temaslar başladı

Sezon performansı

25 yaşındaki orta saha, geride bıraktığımız sezonda Fenerbahçe formasıyla 49 maça çıktı. Türk yıldız, bu karşılaşmalarda 3650 dakika sahada kaldı ve 1 gol, 7 asiste imza attı.

Haberin Devamı

Piyasa değeri

Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 12 milyon Euro olan İsmail Yüksek'in sözleşmesi 2027 yılında sona erecek.

YORUM YAZ