Fenerbahçe'de Medina için karar günü: İşte yeni teklif! Transferde sıcak saatler

Fenerbahçe, Arjantinli yıldız için 11 milyon Dolar teklif etmiş, Boca Juniors ise bu rakamın artırılmasını istemişti. Sarı-Lacivertliler’in yeni bir teklifle çıkarma yapacağı öğrenildi. Yönetim, bu hafta 22 yaşındaki oyuncunun transferini sonuçlandırmayı planlıyor. Detaylara göz atalım...

Fenerbahçe'de Medina için karar günü: İşte yeni teklif! Transferde sıcak saatler

Sarı-Lacivertliler, orta saha için rotayı Güney Amerika’ya çevirmişti. Boca Juniors’ın, Olimpiyatlar’da Arjantin Milli Takımı’nın da formasını giyen oyuncusu Cristian Medina için 11 milyon Dolar’lık ilk teklif yapılmıştı. İşte detaylar... 

Haberin Devamı

Ancak Arjantin Ligi’nin Sarı-Lacivertli ekibi, bu parayı yeterli bulmadı. Boca, 22 yaşındaki yıldızını ancak daha iyi bir bedelle satabileceği mesajını gönderdi. Fenerbahçe cephesi şimdi teklifini yenilemek için çalışıyor. Sarı-Lacivertliler’in 13 milyon Dolar’a kadar çıkabileceği kaydedildi.

Riquelme satmaya hazır

Arjantin basınındaki haberlerde, Boca’nın teknik patronu Diego Martinez’in oyuncusunun satılmasını istemediği ancak başkan Juan Roman Riquelme’nin, istediği rakamın önüne gelmesi halinde bunu kabul etmeye hazır olduğu vurgulandı.

Fenerbahçede Medina için karar günü: İşte yeni teklif Transferde sıcak saatler

Avrupa Ligi’nde kadrolar 3 Temmuz’u 4 Temmuz’a bağlayan gece UEFA’ya teslim edilecek. Vakit daraldığı için Fenerbahçe Yönetimi, bu hafta Medina transferini bitirmeyi planlıyor.

YORUM YAZ