MENÜ

Fenerbahçe'de kritik cumartesi! 3 başkan adayı üyelere seslendi

Sarı-Lacivertliler için cumartesi günü hareketli geçecek. Fenerbahçe Camiası ilk olarak, Şekip Mosturpğlu, Sevil Becan ve Nihat Tokat’ın yarışacağı seçimde yeni Yüksek Divan Kurulu başkanı için sandığa gidecek. Ardından Kadıköy’de Beşiktaş derbisinin heyecanı yaşanacak. Fenerbahçe'de kritik gün öncesinde başkan adaylarından açıklamalar geldi. İşte kritik cumartesi öncesindeki tüm detaylar...

Fenerbahçe'de kritik cumartesi! 3 başkan adayı üyelere seslendi

Fenerbahçe Camiası, hareketli bir cumartesi gününe hazırlanıyor. Avrupa’ya veda edilmesi ve Sivas beraberliği moralleri bozsa da 27 Nisan’da iki büyük heyecan yaşanacak. Saat 10.00’da Faruk Ilgaz Tesisleri’nde Yüsek Divan Kurulu’nun yeni başkanının seçilmesi için sandığa gidilecek. Adaylar Şekip Mosturpğlu, Sevil Becan ve Nihat Tok. Şu anki başkan Uğur Dündar, göreve yeniden talip olmadı. Bir önceki başkan Vefa Küçük ise adaylığını açıkladıktan bir gün sonra yarıştan çekilmişti.

Haberin Devamı

Kongre öncesi ilk sınav

Yüksek Divan Kurulu seçimi normalde taraftarlar için pek öneli görülmez. Ancak bu kez, haziranda yaplıacak Fenerbahçe Başkanlık Seçimi’ne ışık tutacağı için ayrı bir önemi var. Sandıktan Şekip Mosturoğlu’nun çıkması, kendisini açıkça destekleyen Aziz Yıldırım için hazirandaki genel kurul öncesi önemli bir işaret olabilir. Ali Koç ve yönetimi ise Yüksek Divan Kurulu seçiminde hiçbir adayı açık bir şekilde işaret etmedi.

Tamam ya da devam

Divan kurulunun yeni başkanı belli olduktan sonra gözler Ülker Stadı’na çevrilecek. Saat 19.00’da Sarı-Lacivertliler, ezeli rakibi Beşiktaş’ı konuk edecek. Derbide alınacak bir galibiyet, sezonun kalan 4 haftası öncesi Fenerbahçe’ye büyük moral verecek. Olası bir kayıp ise zaten azalan şampiyonluk umutlarının tamamen tükenmesine neden olabilir.

Haberin Devamı

Fenerbahçede kritik cumartesi 3 başkan adayı üyelere seslendi

Şekip Mosturoğlu: Ailemin en değerli ferdisiniz

“Yüksek ihtimalle sizinle tanışıyoruz. 3 Temmuz’u hep birlikte yaşadık. Mutlaka bizlere ya Metris’te, ya Çağlayan’da ya da Bağdat Caddesi’nde destek oldunuz. Siz benim, geniş ailemin en değerli ferdisiniz. Perşembe (bugün) ve cuma (yarın) günü seçim ofisindeyim. Yüksek Divan Kurulu üyemiz olarak sizi yeni dönemde daha yakından tanımayı, isteklerinizi en kısa zamanda hayata geçirmeyi hedefliyorum. Üyelerimizin kulübümüz ile olan bağlarını, sahip olduğumuz kulüpçülük tecrübesi vesilesiyle güçlendirmek istiyoruz. Bu sebeple değerli oylarınıza talibim.”

Fenerbahçede kritik cumartesi 3 başkan adayı üyelere seslendi

Sevil Becan: Daha güçlü, daha etkili

“Fenerbahçemiz’in büyük değerlerinden oluşan Yüksek Divan Kurulumuz’un geleceği için başkanlığa adayım. Birliği ve beraberliği destekleyecek, kulübümüzün gücüne güç katacak projelerimizle daha güçlü ve daha etkili bir Yüksek Divan Kurulu’nu hep birlikte oluşturacağız. Uzun yıllardır birçok görevle gönülden Fenerbahçemiz’e hizmet ettim, bundan sonra da sizin desteğinizle YDK Başkanlığı görevi ile devam etmeye talibim. 27 Nisan günü seçime katılımınızı ve desteklerinizi bekliyorum.”

Fenerbahçede kritik cumartesi 3 başkan adayı üyelere seslendi

Nihat Tokat: Daha ileriye gitme zamanı

“Amacımız, kulübümüzün birlik ve beraberliğini güçlendirmek, taraftar ruhunu canlandırmak ve daha sıcak iletişim ortamı oluşturmaktır. Yıllardır bu kulübün bir parçası olarak, sizinle birlikte Fenerbahçe sevgisini yaşadık, paylaştık ve büyüttük. Şimdi birlikte daha da ileriye gitme zamanı geldiğine inanıyorum. Benim için önemli olan her birinizin sesini duymak ve kulübümüzü hep birlikte daha da güçlü hale getirmek. Birlikte, Fenerbahçe’nin aydınlık geleceğini inşa edeceğiz.”

YORUM YAZ