Fenerbahçe'de korkulan olmadı! İşte sakatlarda son durum

Milli ara bitiyor, Fenerbahçe kritik viraja giriyor. Jose Mourinho’nun en büyük endişesi, ülkelerine giden oyuncuların sakatlık yaşamasıydı. Korkulan olmadı. Üstelik Djiku idmanlara başladı. İşte sakatlarda son durum....

Fenerbahçe'de korkulan olmadı! İşte sakatlarda son durum

Fenerbahçe, Milli araya 3-0’lık Alanyaspor galibiyetiyle girmişti. Tam futbolcular formunu yükseltmişken gelen bu ara, Jose Mourinho’yu fazlasıyla endişelendirmişti. Portekizli teknik adam yaptığı açıklamada, “Futbolcular genelde milli takımlarından en iyi hallerinde dönmezler” derken, yaşanacak olası sakatlıklardan da büyük endişe duyuyordu. Ancak korkulan olmadı.

Haberin Devamı

Kritik maçlar öcesi güzel haberler geldi

Kasımpaşa, Galatasaray, US Gilloise, Antalya ve Twente ile peş peşe oynanacak kritik maçlar öcesi güzel haberler geldi. Çağlar Söyüncü, İzlanda maçında sakatlığı nedeniyle görev yapmamıştı ancak Kasımpaşa mücadelesinde forma giyebilecek. Yine İzlanda karşısında bir darbe alan İsmail Yüksek’in de herhangi bir sıkıntısı yok.

Fenerbahçede korkulan olmadı İşte sakatlarda son durum

Djiku kampa gidemedi

En sevindiren gelişme ise Alexander Djiku’da yaşandı. Ganalı yıldız son Alanya mücadelesinde sakatlanıp çıkmak zorunda kalmıştı. Başarılı stoper bu nedenle ülkesinin milli takım kampına da gidemedi. Ancak tedavi süreci olumlu ilerleyen Djiku çalışmalara başladı. Yıldız futbolcunun pazar günkü karşılaşmada görev alabileceği kaydedildi.

Haberin Devamı

Tek eksik Osayi-Samuel

Fenerbahçe’de Kasımpaşa öncesi tek eksik Osayi-Samuel. İdmanda sakatlanan Nijeryalı oyuncu Kasımpaşa ve Galatasaray karşısında oynayamayacak ancak Union SG mücadelesinde kadrodaki yerini alacak.

YORUM YAZ