Fenerbahçe'de kayıp aranıyor! Joao Pedro alıp başını dağa çıktı, telefonlara çıkmıyor

Yeni sezona 3 puanla başlayan ancak Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalma şansını yitiren Fenerbahçe'de bir yandan da transfer çalışmaları devam ediyor. Gelecek isimler bir yana gidecek isimlerin de kim olduğu merak edilirken, flaş bir iddia ortaya atıldı. Sarı-lacivertlilerin kadroda düşünmediği Joao Pedro'nun dağ evine çıktığı ve telefonları açmadığı iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Fenerbahçe'de kayıp aranıyor! Joao Pedro alıp başını dağa çıktı, telefonlara çıkmıyor

Yeni sezona 3 puanla başlayan Fenerbahçe'de yeni teknik direktör Jose Mourinho'nun direktifleri konusunda kadro planlaması tüm hızıyla sürüyor. Portekizli teknik adamın kadroda düşünmediği isimlerden biri de, Galatasaray'a transfer çalımı atarak kadroya katılan Joao Pedro. Ancak Pedro konusunda Fenerbahçe yönetimi büyük bir kriz yaşıyor.

Haberin Devamı

Takımdan ayrılmak için 3 milyon euroya yakın olan maaşının tamamını isteyen ve şu ana kadar kendisi için gelen bir teklifin olmayan Joao Pedro kayıplara karıştı.

Fenerbahçede kayıp aranıyor Joao Pedro alıp başını dağa çıktı, telefonlara çıkmıyor

KAYIP ARANIYOR

Sports Digitale'de yer alan habere göre; Fenerbahçe yönetimin ulaşamıyor. Joao Pedro'nun psikolojisinin bozulduğu ve kendini bir dağ evine kapattığı iddia edilirken, Pedro'nun telefonlara çıkmadığı ve yönetimi zora soktuğu belirtildi. 

2025 yılına kadar Fenerbahçe’de sözleşmesi bulunan Pedro, geçtiğimiz sezon Breziya ekiplerinden Gremio’ya kiralık gönderilmişti. Pedro’nun Gremio ile olan kiralık sözleşmesi ise geçtiğimiz ay sona ermişti.

Fenerbahçede kayıp aranıyor Joao Pedro alıp başını dağa çıktı, telefonlara çıkmıyor

AYNISINI ANKARAGÜCÜ YAŞADI

Geçtiğimiz günlerde benzer bir durum Ankaragücü’nde yaşanmıştı. Birinci lig ekiplerinden Ankaragücü'nde Jamaikalı futbolcu Renaldo Cephas'a hiç kimse ulaşamıyordu. Takımdan ayrılmak isteyen Jamaikalı futbolcu antrenmanlar gelmiyordu. Cephas'ın, maç kadrosunda yer almasına rağmen stada da gelmediği öğrenilmişti.

Fenerbahçe'de ekonomik kayıp büyük!

 

 

YORUM YAZ