Fenerbahçe'de Jose Mourinho'dan oyuncularına ilaç gibi açıklama! Manchester United maçı sonrası sözleri ortaya çıktı

Fenerbahçe, Süper Lig'de deplasmanda oynadığı Samsunspor maçından 2-2'lik eşitlikle ayrılarak liderlik yarışında büyük bir yara almıştı. Ardından UEFA Avrupa Ligi'ndeki Manchester United'a karşı oynanan iyi futbol ve alınan 1-1'lik beraberlik ileriye dönük taraftara umut oldu. Sarı-Lacivertli ekibin Portekizli hocası Jose Mourinho da İngiliz ekibine karşı ortaya konulan futbolu Süper Lig'de de yansıtmaları halinde başarılı olabileceklerini düşünüyor. İşte tecrübeli hocanın Manchester maçı sonrası sözleri...

Fenerbahçe'de Jose Mourinho'dan oyuncularına ilaç gibi açıklama! Manchester United maçı sonrası sözleri ortaya çıktı

Fenerbahçe'de perşembe günü Manchester United karşısında oynanan futbol ve alınan bir puan Samsunspor'a kaybedilen 2 puanı unutturmaya yetti. 

Haberin Devamı

Hem teknik heyetin hem de oyuncuların aynı performansı sahaya yansıtları halinde her maçı kazanabileceklerini savundukları ortaya çıktı.

Mourinho: Manchester United, 1 puan için mutludur

Teknik Direktör Jose Mourinho da Manchester maçının ardından yaptığı açıklamada "Oyuncularım muhteşem oynadılar. Herkes elinden gelenin fazlasını yaptı. Onlara 'Türkiye Ligi'nde böyle oynarsanız, bütün takımları yok ederiz' dedim. Bunun nedeni Premier Lig'in en köklü takımlarından biri olan Manchester karşısında böyle bir performans ortaya koymalarıydı" ifadelerini kullanmıştı.

Fenerbahçede Jose Mourinhodan oyuncularına ilaç gibi açıklama Manchester United maçı sonrası sözleri ortaya çıktı



'Şimdi telafi zamanı!'

Bodrumspor maçının son idmanı öncesinde oyuncularıyla bir toplantı yapan Portekizli çalıştırıcının aynı düşünceyi savunduğu ve "Manchester United karşısında müthiş bir performans gösterdiniz. Fakat o maçı unutmalı ve önümüze bakmalıyız. Samsunspor karşısında istemediğimiz puanlar kaybettik. Şimdi bizim için telafi zamanı. Ben size güveniyorum. Aynı futbolu sahaya yansıttığımız zaman üç puanı alacağımızı düşünüyorum. Kazanarak yolumuza devam edelim. Taraftarımıza üç puan armağan edelim" ifadelerini kullandığı öğrenildi. 

Haberin Devamı

Sol bekte gözler Kostic'de!

Kanarya’da teknik direktör Jose Mourinho, Bodrum karşısında sol bekte Filip Kostic’i sahaya sürmeyi planlıyor. Jayden Oosterwolde’nin sakatlığında UEFA listesinde isimleri yer almayan Kostic ve Levent Mercan’ı, Avrupa Ligi’nde oynanan son Manchester United maçında oynatamayan Portekizli çalıştırıcı, bu bölgede Mert Müldür’e şans vermişti. Kostic’in bu kez sahada olma ihtimali bir hayli yüksek.

Fenerbahçede Jose Mourinhodan oyuncularına ilaç gibi açıklama Manchester United maçı sonrası sözleri ortaya çıktı

YORUM YAZ