Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan ayrılık açıklaması! 'Kalma ya da gitme planım yok'

Trendyol Süper Lig'in 36. haftasında Fenerbahçe sahasında Kayserispor'u konuk etti. Sarı-Lacivertli ekip, Kayseri ekibi karşısında 3-0'lık skorla mağlup etti. Müsabakanın ardından konuşan İsmail Kartal, yollarına devam ettiklerinin altını çizerken Galatasaray derbisi hakkında açıklamalarda bulundu. Kartal, geleceğine yönelik de konuştu.

Fenerbahçe sahasında Kayserispor'u ağırladığı mücadeleyi 3-0'lık skorla kazandı. Maçın ardından açıklamalarda bulunan İsmail Kartal, Galatasaray maçına en iyi şekilde hazırlanacaklarını vurguladı.

Haberin Devamı

İSMAİL KARTAL VE ALİ KOÇ'A ŞOK TEPKİ! 

Fenerbahçe tribünleri Kayserispor mücadelesi oynandığı sırada Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'a ve başkan Ali Koç'a büyük bir tepki gösterdi ve 'İstifa' şeklinde bağırdılar.

AZİZ YILDIRIM LEHİNE BAĞIRDILAR

Fenerbahçe taraftarları ayrıca, İsmail Kartal ve Ali Koç'a istifa diye bağırırken kulübün eski başkanı Aziz Yıldırım lehine de tezahüratlarda bulundular.

İşte İsmail Kartal'ın açıklamaları: 

Sahaya çıkan bütün oyuncularıma güveniyorum. İyi futbolla maçı kazanacağımızı tahmin ediyordum. Hafta içi bunu idmanda gördüm. Çok daha farklı kazanabilirdik. Sürekli gol aradık. Oyuncularımı tebrik ederim. Güzel bir galibiyet elde ettik ve yolumuza devam ediyoruz.

"Maç öncesi sahada toplanıp ne konuştunuz?" sorusuna ise İsmail Kartal: "Ne kadar iyi bir takım olduğumuzu göstermek için, taraftarları mutlu etmek için en iyisini yapmamız gerektiğini söyledim. Onlar da elinden geleni yaptı." diyerek cevap verdi. 

KARTAL'DAN İSTİFA TEPKİLERİNE YANIT!

Haberin Devamı

Kartal, kendisine yönlendirilen istifa tepkilerine de yanıt verdi: "Kendimle ilgili hiçbir planım yok, yapmadım. Ben Fenerbahçeliyim, Fenerbahçe'nin çocuğuyum. Bana gel dediler geldim, git dediler gittim. Herhangi bir şekilde kalma ya da gitme gibi bir planım yok. Bunları konuşmanın zamanı da değil yeri de değil. Fenerbahçe'de her zaman herkese kapı açıktır. Bu konularla kafamı yoracak değilim. Hafta sonunda oynayacağımız Galatasaray maçını düşünüyorum. İyi oyuncularımız var. Sakatlıktan çıkanlar var. Pazartesi sabahından itibaren Galatasaray derbisine en iyi şekilde hazırlanacağız."

YORUM YAZ