Fenerbahçe'ye İrfan Can'ın füzesi ve Livakovic'in müthiş performansı yetmedi! Yusuf Dikeç pozu...

Lille deplasmanında avantajlı bir skor arayan Fenerbahçe, son bölümde İrfan Can Kahveci ile güldü. Deneyimli futbolcu, 79. dakikada attığı frikik golüyle skoru 1-1’e getirse de uzatmalarda gelen gol, Kanarya’yı yıktı. Yıldız solak, golü sonrası Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'na damga vuran Yusuf Dikeç’in duruşunu yaparak milli sporcuya atıfta bulunurken Sarı Lacivertli ekibin Hırvat kalecisi Dominik Livakovic, yaptığı kritik kurtarışlarla kritik 90 dakikaya damga vurdu.

Fenerbahçe'ye İrfan Can'ın füzesi ve Livakovic'in müthiş performansı yetmedi! Yusuf Dikeç pozu...

Geçen sezon gösterdiği performans ile sezona damga vuran isimlerden biri olan İrfan Can Kahveci, geçtiğimiz dönem çıktığı 44 maçta 17 kez rakip fileleri havalandırırken, 8 gol pası vermişti. Milli futbolcu, bu sezon da takımın kilit oyuncularından biri olacağının sinyallerini verdi.

Haberin Devamı
Fenerbahçe, Lille karşısında tur şansını Kadıköy'e bıraktı: 2-1

Değişiklikten 9 dakika sonra...

29 yaşındaki oyuncu, Şampiyonlar Ligi 2. eleme turunda Lugano ile oynanan karşılaşmalarda toplamda 31 dakika forma giymişti. İrfan Can, Lille mücadelesinde de yedek soyundu. Tecrübeli futbolcu, 70. dakikada Saint-Maximin’in yerine oyuna dahil oldu. Bu değişiklikten 9 dakika sonra Sarı-Lacivertliler, tehlikeli bir noktadan frikik kazandı.

Usta işi...

Topun başına ise Sebastian Szymanski ile İrfan Can Kahveci geçti. Duran toplardaki ustalığını konuşturan İrfan, 79’da skora dengeyi getirmeyi başardı. Bu golün ardından Fenerbahçe, rövanş için avantajlı bir skoru eline geçirmiş olacaktı. Ancak son dakikalarda Lille’in bulduğu gol, Kanarya’yı yıktı.

Fenerbahçeye İrfan Canın füzesi ve Livakovicin müthiş performansı yetmedi Yusuf Dikeç pozu...

İrfan Can, attığı golün ardından Paris Olimpiyatları’nda atıcılıkta gümüş madalya kazanan Yusuf Dikeç’in duruşunu yaparak, milli sporcıya atıfta bulundu.

Haberin Devamı

Livakovic daha ne yapsın!

Fenerbahçe’nin, Lille karşısında en şanssız ve en iyi isimlerinin başında kalecisi Dominik Livakovic geldi. Livakovic, maç boyunca kritik kurtarışlara imzasını attı. 90 dakika boyunca kalesine gelen 7 şutun 5’inde gole izin vermeyen Hırvat eldivenin yediği iki gol de, büyük bir talihsizlikti. İlk golde Oosterwolde ve ikinci golde de uzatmada Çağlar’a çarpan toplar, tecrübeli eldiveni çaresiz bıraktı.

Fenerbahçeye İrfan Canın füzesi ve Livakovicin müthiş performansı yetmedi Yusuf Dikeç pozu...

Hırvat eldiven, 7 şutun 5’inde gole izin vermedi ama şanssız goller yedi.

YORUM YAZ