Fenerbahçe'de gündem sağ bek transferi! Mourinho Ajax'ın yıldızını istedi

Fenerbahçe'nin başarılı sağ beki Osayi Samuel'in sakatlıkları, Mert Müldür'ün ise yetersiz kalması nedeniyle Portekizli teknik adam Jose Mourinho, yönetimden sağ bek takviyesi istedi. Ocak ayı ara transfer dönemi öncesi çalışmalara başlayan sarı lacivertli kulüp listesindeki o isim için devrede.

Fenerbahçe'de gündem sağ bek transferi! Mourinho Ajax'ın yıldızını istedi

Fenerbahçe'de sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Osayi Samuel'e yurt dışından tekliflerin geldiği ortaya çıkmıştı. Mourinho sakatlıklardan bir türlü yüzü gülmeyen Osayi-Samuel'in ve yetersizliğiyle bolca eleştirilen Mert Müldür'ün üzerini adeta çizdi ve yönetimden yeni sağ bek talep etti. Bunun üzerine Hollandalı yıldız futbolcu için sarı lacivertli kulüp devreye girdi. İşte detaylar...

Haberin Devamı
Jose Mourinho: 20 sene önceki hırslarım hala var

YALNIZCA 371 DAKİKA

Bright Osayi-Samuel, bu sezon sadece 371 dakika oynadı. Sakatlıklarla boğuşan Nijeryalı, istikrarlı bir performans gösteremedi ve sözleşme uzatmaya da yanaşmadı. Gündemde yer alan iki takım; Norwich City ve Lens, devre arasında Osayi-Samuel'e teklif yapacak. Yaşadığı sakatlıklar nedeniyle de bu sezon çok kısa bir süre sahada olan futbolcunun yokluğunda forma giyen Mert Müldür ise Mou'nun gözüne bir türlü giremedi. Hal böyle olunca sağ bek takviyesi sarı lacivertli takım için olmazsa olmaz bir hale geldi. Bu nedenle ocak ayında takviye bekleyen Portekizli hoca, istediği ismi kulübe bildirdi.

Fenerbahçede gündem sağ bek transferi Mourinho Ajaxın yıldızını istedi

MOURINHO RENSCH'İ İSTEDİ

İddiaya göre Osayi'nin sakatlıkları, Mert'in de yetersiz kalması nedeniyle takviye isteyen Jose Mourinho, listeye Ajax'tan Devyne Rensch'i yazdı. Portekizli hocanın, Ajax'tan Devyne Rensch'i istediği ve yönetimin oyuncu için çalışma başlattığı öğrenildi. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Devyne Rensch'i Roma ve Inter de istiyor. 21 yaşındaki Hollandalı sağ bekin piyasa güncel piyasa değeri 10 milyon Euro. Öte yandan Ajax forması giyen genç yıldız bu sezon forma giydiği 4 maçta 1 gol katkısı sağladı.

Haberin Devamı

Fenerbahçede gündem sağ bek transferi Mourinho Ajaxın yıldızını istedi

Ligde son haftayı bay geçen F.Bahçe, 10 günlük milli arada hazırlık maçı yapmayacak. İdmanları yeterli gören Mourinho, altyapı takımını da değerlendirerek çift kale maçlarla oyuncularını hazır tutacak.

Fenerbahçede gündem sağ bek transferi Mourinho Ajaxın yıldızını istedi

YORUM YAZ