Fenerbahçe'de Gonçalo Ramos sürprizi

PSG, 22 yaşındaki Portekizli yıldızı Gonçalo Ramos'u kiralama kararı aldı. Avrupa transfer borsasında akla gelen ilk takım Fenerbahçe oldu.

Fenerbahçe'de Gonçalo Ramos sürprizi

Jose Mourinho bombasıyla dünya futbol endüstrisinin gündemine oturan Fenerbahçe için her gün yeni bir yıldızın ismi anılıyor. Gündeme gelen son yıldız da benzer etki yaratacak cinsten: Gonçalo Ramos... PSG, son Dünya Kupası’nda yıldızı parlayan 22 yaşındaki golcüyü geçen sezon 65 milyon Euro karşılığında Benfica’dan kadrosuna katmıştı.

Haberin Devamı

KİRALIK GÖNDERİLECEK

Fransız devi, teknik direktör Luis Enrique’nin 11’de oynatmadığı Ramos’u kiralık göndermeyi planlıyor. Fenerbahçe’nin, Portekizli için hamle yapabileceği kaydedildi.

Fenerbahçede Gonçalo Ramos sürprizi

PSG'den kiralık olarak ayrılmaya hazırlanan Gonçalo Ramos için Fenerbahçe hamle hazırlığında. Portekizli'nin menajeri Mourinho’nun da temsilciliğini yapan Jorge Mendes...

FENERBAHÇE'NİN ELİ GÜÇLÜ

Sarı-Lacivertliler, Ramos’u kiralamak isterse, imzayı attırma konusunda eli güçlü olacak. Başkan Ali Koç, PSG’nin sahibi Nasser Al-Khelaifi’nin yakın arkadaşı. Öte yandan yıldız futbolcunun menajeri, aynı zamanda Jose Mourinho’nun da temsilciliğini yapan Jorge Mendes...

YORUM YAZ