Fenerbahçe'de gidecek oyuncular netleşti: 4 oyuncunun bileti kesildi! 1'i hariç...

Fenerbahçe'de yeni sezon planlamasında kendisine yer bulamayan isimler hem Türkiye’de hem de Avrupa’da önemli takımların listesinde. Emre Mor’a Eyüpspor, Samet Akaydın’a ise Bodrum talip. Crespo ve Zajc’a da Avrupa’dan teklifler var. Bu oyuncuların gidişine kolaylık sağlanacak, ancak yıldız futbolcunun takımdan ayrılması o kadar da kolay değil. Detaylar haberimizde...

Fenerbahçe'de gidecek oyuncular netleşti: 4 oyuncunun bileti kesildi! 1'i hariç...

Teknik direktör Mourinho’nun yola devam edeceği futbolcu sayısını enazda tutma isteği, 3-4 alternatif yerine her mevkii için en iyi iki futbolcuda ısrar etmesi sonrası, takımdan ayrılacak isimler listesi belirlendi.

Haberin Devamı

Listeye giren Crespo, Miha Zajc, Luan Peres, Joan Pedro, Cengiz Ünder, Emre Mor, Burak Kapacak, Levent Mercan, Samet Akaydın’a transfer dönemi bitmeden Süper Lig ve yurt dışından çeşitli teklifler gelmeye başladı.

Portekizli teknik adamın, UEFA’ya verdiği listede ismi bulunmayan bu isimlerin, TFF Listesi’ne de alınması beklenmiyor. Cengiz Ünder’e Napoli, Emre Mor’a Süper Lig’in yeni takımı Eyüpspor, Samet Akaydın’a Bodrumspor, Crespo ve Miha Zajc’a Göztepe, Luan Peres ve Joao Pedro’ya ise Güney Amerika ülke takımlarından ciddi talipler var.

Fenerbahçede gidecek oyuncular netleşti: 4 oyuncunun bileti kesildi 1i hariç...

Cengiz hariç...

Fenerbahçe Yönetimi, geçen sezon tarihin en yüksek bonservisini ödeyerek kadrosuna kattığı Cengiz dışındaki tüm oyuncuların gidişinde kolaylık sağlayacak. Cengiz için beklenen bonservis bedeli minimum 10 milyon Euro. Başarılı oyuncu da Napoli seçeneğine sıcak.

YORUM YAZ