Fenerbahçe'de Fred varsa sorun yok! Farkını konuşturdu...

Fenerbahçe, Fred ile rakiplerini yıkmaya devam ediyor. Fred, kariyerinde ilk kez Rizespor maçında hat-trick yaptı. Sarı-Lacivertliler ise tecrübeli yıldızın sahada olduğu 38 maçta 33 defa zafere uzanan taraf oldu.

Fenerbahçe'de Fred varsa sorun yok! Farkını konuşturdu...

Fred, Sarı-Lacivertliler’e imza attığı geçen sezonun başında beri takımın en kritik ismi oldu. Fenerbahçe, yıldız futbolcunun forma giydiği 38 resmi maçın 33’ünde galibiyete uzanan taraf olurken, 3 karşılaşma berabere sonuçlandı. Kaybedilen 2 maçın biri, 3-0 kazanılan US Gillose karşılaşmasının rövanşı (Fred 62’de çıktığında 0-0’dı, maç 1-0 kaybedildi), diğeri ise skor 3-0’ken Fred’in son 28 dakikasında girdiği ve 3-2’lik skorla biten Olympiakos deplasmanıydı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe, yıldız oyuncudan yoksun çıktığı 21 karşılaşmada ise sadece 11 defa galip gelebildi, 5 beraberlik ve 5 de mağlubiyet aldı.

Fenerbahçede Fred varsa sorun yok Farkını konuşturdu...

FARKINI KONUŞTURDU

Kanarya bu sezon da çok önemli transferlere imza attı, ancak bir şey yine değişmedi: Sambacı yoksa, sıkıntı var! Mourinho’nun öğrencileri, Fred’in süre almadığı Lille eşleşmesini kaybetti, Göztepe ile 2-2 berabere kaldı.

Yıldız futbolcu, Rize’de formasına kavuştu. Hem de uzun süre unutulmayacak bir performansla... 32 yaşındaki oyuncu, kariyerinde ilk kez hat-trick yapma sevinci yaşadı.

Fenerbahçede Fred varsa sorun yok Farkını konuşturdu...

 

YORUM YAZ