Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu kararı: Jose Mourinho anlaşmayı mahvetti

Gelecek sezon transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe, öte yandan takım içi planlamalarını da sürdürüyor. Teknik patron Jose Mourinho, dev takımları peşine takan Ferdi Kadıoğlu hakkında karar verdi.

Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu kararı: Jose Mourinho anlaşmayı mahvetti

Fenerbahçe'de sergilediği performansla dikkat çeken Ferdi Kadıoğlu, transfer döneminde dev takımları peşine taktı. Art arda teklifler gelen milli futbolcu için takımın teknik patronu Jose Mourinho kararını verdi.

Haberin Devamı
Fenerbahçe'nin ilk resmi maçı D-Smart ve D-Smart GO’da

SON TALİBİ JUVENTUS

EURO 2024'te gösterdiği performansla Avrupa devlerinin dikkatini çeken Fenerbahçe'nin yıldızı Ferdi Kadıoğlu'nun son talibi ise Juventus oldu. İtalyan ekibinin teknik direktörü Thiago Motta'nın yönetime 24 yaşındaki oyuncunun adını verdiği ve Juve'nin de bu konuda harekete geçmeye hazırlandığı ortaya çıktı.

Fenerbahçede Ferdi Kadıoğlu kararı: Jose Mourinho anlaşmayı mahvetti

KARNESİ

Ferdi Kadıoğlu, 2018-2019 sezonunda NEC Nijmegen'den 1.4 milyon Euro'ya transfer edildi. 24 yaşındaki futbolcu, sarı lacivertlilerde 199 maça çıktı ve 17 gol, 22 asist yaptı.

İTALYAN DEVİNE KÖTÜ HABER

Fenerbahçe'nin Weston McKennie'ye olan ilgisine karşın Ferdi Kadıoğlu'nu istediği iddia edilen İtalyan devine kötü haber geldi.

VETO ETTİ

TeamTalk'un haberine göre Fenerbahçe'de teknik direktör Jose Mourinho, Ferdi Kadıoğlu'nun takımdan ayrılışını veto etti.

Haberin Devamı

Dış basın haberi "Mourinho anlaşmayı mahvetti" ifadesiyle verirken Portekizli hocanın, Ferdi Kadıoğlu'nun kesinlikle takımda tutulmasını istediği ifade edildi. Haberde Manchester United ve Arsenal'in de transferi gerçekleştirmesinin mümkün gözükmediği aktarıldı.

Fenerbahçede Ferdi Kadıoğlu kararı: Jose Mourinho anlaşmayı mahvetti

YORUM YAZ