Fenerbahçe'de En-Nesyri kararı! Mourinho'nun görüşü belli oldu...

Fenerbahçe'de şu ana kadar sergilediği performansıyla eleştiri oklarını üzerine çeken Youssef En-Nesyri'ye talip çıkması sonrası izlenecek yol merak konusu olmuştu. Sarı-Lacivertliler'in teknik direktörü Jose Mourinho'nun ise En-Nesyri konusundaki görüşü net.

Fenerbahçe'de En-Nesyri kararı! Mourinho'nun görüşü belli oldu...

Fenerbahçe'de Youssef En-Nesyri'nin durumu merak konusu oldu. Faslı oyuncuya taliplerin olması, yönetimi bir karar vermeye itecek gibi duruyordu.

Haberin Devamı

BEKLENTİLERİ KARŞILAYAMADI

Faslı forvet, 19.5 milyon Euro’luk bonservis bedeliyle Fenerbahçe tarihinin en pahalı transferi olmuştu. Ancak En-Nesyri, şu ana kadar bekleneni veremedi. Rekabette Dzeko’nun gerisinde kalan başarılı oyuncun, 11 maçta 1 gol atabildi.

Fenerbahçede En-Nesyri kararı Mourinhonun görüşü belli oldu...

ESKİ TAKIMI DEVREDE

En-Nesyri konusunda sürpriz bir iddia gündeme geldi. İspanyol basını, eski takımı Sevilla’nın En-Nesyri’yi ocak ayında geri istediğini yazmıştı.

MOURINHO'NUN GÖRÜŞÜ BELLİ OLDU

Gol yollarındaki sıkıntısı sonrası eski forvetini yeniden kadroya katmak isteyen Sevilla'nın ilgisine rağmen Jose Mourinho’nun, transferde 1 numaralı isteği olan Faslı forvete inancını kaybetmediği ve kesinlikle göndermeyi düşünmediği öğrenildi.

 

Fenerbahçede En-Nesyri kararı Mourinhonun görüşü belli oldu...

YORUM YAZ