Fenerbahçe'de Dusan Tadic umutlu: Çok daha iyi olacağız!

Fenerbahçe'ye Twente deplasmanında 1 puanı getiren isim olan Dusan Tadic, 90 dakikanın ardından açıklamalarda bulundu. Hataları konusunda çalıştıklarını vurgulayan Sırp 10 numara, "Sezon içerisinde daha iyi ritme kavuşacağımıza ve çok daha iyi noktaya geleceğimizi de düşünüyorum." dedi.

Fenerbahçe'de Dusan Tadic umutlu: Çok daha iyi olacağız!

UEFA Avrupa Ligi ikinci haftasında Twente'ye konuk olan Fenerbahçe, sahadan 1-1'lik eşitlikle ayrıldı. Sarı Lacivertli ekibe 1 puanı getiren golü atan Dusan Tadic, 90 dakikanın ardından açıklamalarda bulundu. Zor bir maçı geride bıraktıklarını ve hataları konusunda çalıştıklarını vurgulayan Tadic, şu ifadeleri kullandı:

Haberin Devamı

"Golleri atsaydık durum farklı olabilirdi"

"Gerçekten zor bir maçtı. Zor bir maç olacağını maçtan önce de biliyorduk. Twente iyi bir takım. Nasıl bir futbol oynamasını bile bir ekip. Top kaybından sonra da nasıl baskı yapılması gerektiğini bilen bir takım. Topa sahipken de topla oynamasını biliyorlar.. Bu anlamda bize problem yarattılar. İlk yarı bizim yaratmış olduğumuz şanslar vardı. İki şans yarattık. Goller bulabilirdik. Eğer o golleri atsaydık durum farklı olabilirdi. İkinci yarı özelinde konuşursak; pas ritmimizi, oyun ritmimizi arttırdığımız zaman oyun pozitif anlamda değişti, farklılaştı. Atmış olduğumuz golle birlikte beraberlikle ayrılıyoruz."

"Daha iyi olmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz"

Haberin Devamı

"Sezona genel olarak bakacak olursak iyi zamanlarımız da kötü zamanlarımızda oldu. Hatalarımız konusunda çalışıyoruz. Sürekli kendimizi geliştirmeye ve her gün en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Daha iyi olmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Antrenmanlarda ve maçlarda amacımız çok daha iyi olabilmek. Sezon içerisinde daha iyi ritme kavuşacağımıza ve çok daha iyi noktaya geleceğimizi de düşünüyorum."

 

YORUM YAZ