Fenerbahçe'de Çağlar Söyüncü kararı! İspanyollar duyurdu

Süper Lig'de bu sezon Fenerbahçe ligi 2. sırada tamamladı ve gelecek sezon için çalışmalar başladı. Şampiyonluğu son haftada kaybeden Sarı Lacivertliler'de yeni transferler şimdiden büyük merak konusu oldu. Ara transferin flaş ismi Çağlar Söyüncü için de Fenerbahçe'de karar verilmiş durumda. İşte ayrıntılar...

Fenerbahçe'de Çağlar Söyüncü kararı! İspanyollar duyurdu

Son haftada 6-0 kazanılan İstanbulspor maçı sonrası taraftarının alkışladığı Fenerbahçe, hem yaz hem de kış transfer dönemlerinde yaptığı takviyelerle gündem olmuştu. Fenerbahçe'nin en çok konuşulan transferlerinden biriyse Çağlar Söyüncü oldu.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin en çok konuşulan transferlerinden biriyse Çağlar Söyüncü oldu. Geldiği günden bu yana düzenli olarak forma şansı bulan Çağlar, İstanbulspor formasıyla sarı-lacivertli formayı son kez terletti.

İSPANYOL BASINI DUYURDU

Milli oyuncuyla ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. İspanyol basını, Atletico Madrid'in Çağlar Söyüncü ile ilgili planını açıkladı. Esto es Atleti'de yer alan haberde; Atletico Madrid'in Çağlar'ı satmak istediği belirtildi.

Fenerbahçede Çağlar Söyüncü kararı İspanyollar duyurdu

FENERBAHÇE HAREKETE GEÇECEK

Fenerbahçe'nin önümüzdeki günlerde bonservisini almak istediği Çağlar Söyüncü için İspanyol ekibiyle temasa geçmesi bekleniyor.

Çağlar Söyüncü, sezonun ikinci yarısında transfer olduğu Fenerbahçe ile 16 maça çıktı. Milli futbolcu, 2 gol ve 1 asistlik bir performans sergiledi. Çağlar'ın Atletico Madrid ile olan sözleşmesi 2027 yılına kadar devam ediyor.

YORUM YAZ