Fenerbahçe'de Allan Saint-Maximin kararı! İlk 11 için...

Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe, takıma yeni katılan yıldız futbolcu Allan Saint-Maximin hakkında bir karar verdi.

Fenerbahçe'de Allan Saint-Maximin kararı! İlk 11 için...

Fenerbahçe’nin 4 yeni transferi Levent Mercan, Oğuz Aydın, Cenk Tosun ve Maximin 23 Temmuz Salı günü İsviçre’de Lugano ile oynanacak Şampiyonlar Ligi 2. öneleme turu ilk maçına odaklandı. Ayaklarının tozları ile idmana çıkıp, Mourinho’nun gözüne girmek adına büyük performans sergileyen bu 3’lü, mevcut kadroyu delip, ilk 11’de forma giymenin mücadelesini verecek.

Haberin Devamı

Bu dörtlüden formaya en yakın aday olarak ise Suudi Arabistan temsilcisi Al Ahli’den bir yıllığına kiralanan Fransız sol kanat oyuncusu Allan Saint-Maximin görülüyor.

Fenerbahçede Allan Saint-Maximin kararı İlk 11 için...

CENK TOSUN NEŞE KAYNAĞI

Fenerbahçe’nin Beşiktaş’tan transferi Cenk Tosun, kısa zamanda Samandıra’nın neşe kaynağı oldu. Türk Milli Takımı’nda birlikte mücadele ettiği arkadaşlarının yanı sıra İngiltere macerasında adından söz ettiren tecrübeli golcü, önce imza törenindeki Tosun Paşa tiplemesi ile gündeme geldi. Ardından çıktığı tüm çalışmalarda Can Bartu Tesisleri’ne yaptığı espriler ve arkadaşları ile girdiği diyaloglarla damgasını vurdu. Türkiye’nin yabancı takımlara gönderdiği bonservisi en pahalı futbolcu unvanını da kazanan Cenk, Türk Milli Takımı’nda ise 53 maçta 21 gole imza attı.

Haberin Devamı
Çağlar Söyüncü'den Cenk Tosun sözleri: Çok kaliteli!

İSMAİL YÜKSEK TAKIMA KATILDI

İsmail Yüksek, yeni sezon öncesi rutin sağlık kontrolünden geçti. Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde kan tetkikleri ile başlayan sağlık kontrolleri; ortopedi, iç hastalıkları, göz, kulak-burun-boğaz, genel cerrahi ve kardiyoloji bölümlerinde yapılan muayenelerle devam etti. Sağlık kontrolleri; akciğer ve efor testlerinin yapılmasıyla tamamlandı. Herhangi bir soruna rastlanmayan tetkikler sonucunda İsmail Yüksek takıma katıldı.

ÇAĞLAR SÖYÜNCÜ HAZIR KITA

Geçen sezon Atletico Madrid’ten kiralanan Çağlar Söyüncü, Fenerbahçe’ye kısa zamanda adapte olmuş, sakatlıklar dışında formasını kaptırmamıştı. Özellikle RAMS Stadı’nda 1-0 kazanılan maçta Galatasaray’a attığı gol ile Sarı-Lacivertli taraftarların gönlünde taht kuran Milli futbolcu, sakatlığı nedeniyle EURO 2024’te Türk Milli Takım kadrosunda yer alamamıştı. Sakatlıktan dönüp, takıma katılan savunmacı, Mourinho’nun da gözdeleri arasına girmeyi başardı. Milli oyuncu takımımın bu sezon da savunmadaki en büyük güvencesi olacak.

Fenerbahçede Allan Saint-Maximin kararı İlk 11 için...

YORUM YAZ