Fenerbahçe'de Ada'ya transfer çıkarması! Stoper mesaisi de sürüyor

Transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe, rotayı İngiltere'ye çevirdi. Ferdi'nin satışıyla birlikte sarı-lacivertli ekibin kurmayları, orta saha ve sol bek için planlamalarını hızlandırdı.

Fenerbahçe'de Ada'ya transfer çıkarması! Stoper mesaisi de sürüyor

Bu sezon Jose Mourinho yönetiminde büyük hedefleri olan Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu’nun satışından gelecek parayla hem onun boşluğunu hem de orta sahadaki kaliteli oyuncu eksikliğini gidermek istiyor.

Haberin Devamı

SAMET AKAYDİN’A ŞANS GELECEK

Son olarak Fransa Ligue 1 ekiplerinden Nice’in transfer teklifinde bulunduğu Samet Akaydin’la ilgili önemli bir gelişme yaşandığı öğrenildi. Alınan bilgiye göre teknik direktör Jose Mourinho’nun, Samet’in takımda kalmasını istediği ve önümüzdeki yoğun maç takviminde tecrübeli stopere de şans vereceği bildirildi.

Fenerbahçede Adaya transfer çıkarması Stoper mesaisi de sürüyor

MOURİNHO MUTLU FRED DÖNÜYOR

Şampiyonlar Ligi 2. ön elemesinde Kadıköy’deki Lugano maçında sakatlanan Fred’in yokluğu, teknik direktör Jose Mourinho’nun keyfini bir hayli kaçırmıştı. Mourinho, bu süreçte Brezilyalı oyuncunun yokluğunun etkilerini hissettiklerini belirtmişti. Sakatlığını atlatan tecrübeli orta saha, Mourinho’nun şans vermesi durumunda bu akşam Rize’de ilk 11’de olacak.

Haberin Devamı

ADA’YA TRANSFER ÇIKARMASI

Alman basınında Mourinho’nun, Bayern Münih’te kadroda düşünülmeyen yıldız orta saha Leon Goretzka için bizzat devreye girdiği iddia edilmişti. Goretzka’nın maliyetinin yüksek olması sebebiyle İngiltere Championship’te mücadele eden Sheffield United’dan Vini Souza’yı da gündemine alan Kanarya’nın, Brezilyalı oyuncu için resmi temaslara başlayacağı öğrenildi.

Fenerbahçede Adaya transfer çıkarması Stoper mesaisi de sürüyor

STOPER MESAİSİ DE SÜRÜYOR

Portekizli hocanın, Souza için onay vermesinin ardından soluğu yakın zamanda Ada’da alacak Fenerbahçe’nin kurmaylarının, Chelsea’de gözden çıkarılan sol bek Ben Chilwell konusunda da girişimlerini hızlandıracağı bilgisine ulaşıldı. Stoper transferi için de çalışmaların devam ettiği konuşuluyor.

Fenerbahçede Adaya transfer çıkarması Stoper mesaisi de sürüyor

YORUM YAZ