Fenerbahçe, yıldız oyuncuyla anlaştı! Resmen duyurdular...

İki kulvarda şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe, yeni sezonun transfer çalışmaları için de kolları erkenden sıvadı. Avrupa basını, yıldız oyuncunun, Sarı-Lacivertliler'le anlaşma sağladığını duyurdu.

Fenerbahçe, yıldız oyuncuyla anlaştı! Resmen duyurdular...

Süper Lig'de Galatasaray'ı takibini sürdüren, Ziraat Türkiye Kupası'nda da yarı finale çıkan Fenerbahçe'de planlamalar sürüyor. Jorge Jesus ve öğrencileri sahada çifte kupa için mücadele ederken, yönetim de şimdiden kadroyu güçlendirmek için çalışmalara başladı. İşte haberin ayrıntıları...

Haberin Devamı

İRFAN CAN'A KÖTÜ HABER

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun (PFDK) Fenerbahçe ve Galatasaray'a verdiği cezaları onadı. Kurul ayrıca, Fenerbahçe forması giyen İrfan Can Kahveci'nin 2 maçlık cezasının da onandığını açıkladı.

Fenerbahçe, yıldız oyuncuyla anlaştı Resmen duyurdular...

Onanan cezayla birlikte milli futbolcu Süper Lig'de oynanacak olan Giresunspor ve Antalyaspor maçlarında forma giyemeyecek.

GİRESUNSPOR HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’in 33. hafta maçında deplasmanda pazar günü deplasmanda Giresunspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına devam etti. Teknik Direktör Jorge Jesus yönetiminde Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman salonda core çalışmasıyla başladı. Ardından sahaya geçen futbolcular koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle sürdürdükleri idmanda 2 grup halinde 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Günün tek antrenmanı taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe, yıldız oyuncuyla anlaştı Resmen duyurdular...

FENERBAHÇE BEKO SERİYİ EŞİTLEDİ

Turkish Airlines EuroLeague'de Play-Off serisinin dördüncü maçında temsilcimiz Fenerbahçe Beko, sahasında Olympiakos'u ağırladı. Kaybetmesi durumunda Final Four şansını yitirecek temsilcimiz, mücadeleden 73-69 galip ayrılarak seride durumu 2-2'ye getirdi. 3 galibiyete ulaşan takımın adını Final Four'a yazdıracağı serinin beşinci maçı 9 Mayıs'ta Pire'de Olympiakos'un ev sahipliğinde oynanacak. Mücadelenin kazananı adını Final Four'a yazdıracak.

Fenerbahçe, yıldız oyuncuyla anlaştı Resmen duyurdular...

Teklifleri geri çevirdi

Yeni sezon için erken davranıp transferlerin çoğunu erkenden bitirmenin hesaplarını yapan Fenerbahçe’de ilk bomba Ryan Kent olacak gibi görünüyor. 5 senedir İskoçya’da Glasgow Rangers forması giyen İngiliz yıldız, bu ayın sonunda bitecek sözleşmesini uzatmak için yapılan teklifleri geri çevirmişti. Daily Record ve Ibrox News’ta yer alan haberlere göre 26 yaşındaki hücum oyuncusu, Fenerbahçe ile ön anlaşma sağladı. Kent’in sezon sonunda Sarı-Lacivertliler ile uzun süreli bir sözleşme imzalamaya hazırlandığı kaydedildi.

VOLEYBOLDA FİNALİN ADI BELLİ OLDU

Fenerbahçe, yıldız oyuncuyla anlaştı Resmen duyurdular...

7.5 milyon Euro vermişlerdi

Yönetim, yeni sezonun planlamasına başlasa da teknik direktör konusu belirsiz. Jorge Jesus’un kalması halinde ilk imza Kent’ten gelecek. Portekizli’nin ayrılması durumunda ise yeni gelecek hocaya, bu transferin bitirildiği belirtilip onay vermesi beklenecek. Liverpool altyapısından yetişen Kent, kendi yaş grubunda İngiltere’nin en yetenekli isimlerinden biri olarak gösteriliyordu. Kırmızılar’da şans bulamayan 26 yaşındaki futbolcu, 2018-19’da Rangers’da kiralık olarak oynadıktan sonra 7.5 milyon Euro’ya İskoç ekibine transfer olmuştu.

Haberin Devamı

Fenerbahçe, yıldız oyuncuyla anlaştı Resmen duyurdular...

Şampiyonlukta büyük katkı

Ryan Kent, Glasgow Rangers’ın ekonomik sıkıntılar nedeniyle küme düşürüldükten sonra küllerinden doğduğu sürecin en önemli isimlerinden biri oldu. 2020-21 yılında gelen şampiyonlukta İngiliz oyuncu 10 gol, 11 asistlik katkı sağladı. Her iki kanatta ve forvet arkasında görev yapabilen Kent, bu sezon 44 resmi müsabakada 3 gol atıp 10 asist yaptı.

YORUM YAZ