Fenerbahçe transferde bombayı patlattı: En-Nesyri'de mutlu son! İşte maliyeti...

Uzun süredir Sevilla’nın Faslı santrforu Youssef En-Nesyri’yi kadrosuna katmak için uğraş veren Fenerbahçe, mutlu sona çok yakın... 1,92’lik golcüyü Türkiye’de oynamaya ikna eden Fenerbahçe, Sevilla ile bonservis ödeme koşullarında anlaşır anlaşmaz yıldız ismi İstanbul’a getirecek. İşte bu dev transfer operasyonuna dair tüm detaylar...

Fenerbahçe transferde bombayı patlattı: En-Nesyri'de mutlu son! İşte maliyeti...

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, uzun süredir uğraş verdiği Youssef EnNesyri transferi konusunda mutlu sona ulaşmaya çok yakın. Sarı-Lacivertli ekip, bonservis ücretini ödeme konusunu netleştirdiği takdirde transfer düğümünü çözecek. Detaylar haberimizde... 

Haberin Devamı

Uzun süredir listedeydi

Fenerbahçe, LaLiga ekibi Sevilla'da forma giyen golcü futbolcu Youssef En Nesyri'yi uzun süredir transfer istiyordu. Sarı-lacivertli ekibin teknik direktör Jose Mourinho'nun isteği doğrultusunda oyuncu için İspanyol kulübüne teklifini iletip beklemeye geçmişti.

Jose Mourinho'nun Mert Hakan Yandaş'ın harika golüne verdiği tepki

Roma da istiyordu

Serie A ekibi Roma'nın Youssef En-Nesyri transferinde Fenerbahçe'nin önüne geçtiği iddia edilirken oyuncunun İtalya'ya daha sıcak baktığı aktarılıyordu. Faslı futbolcunun, Roma Teknik Direktörü Daniele De Rossi ile görüşme yaptığının bilgisi verilmişti. 

Fenerbahçe transferde bombayı patlattı: En-Nesyride mutlu son İşte maliyeti...

Transfer yarışını Fenerbahçe kazandı

Oyuncunun kulübü Sevilla ile bonservis ücreti konusunda günler önceden anlaşmaya varan SarıLacivertliler, Suudi Arabistan başta olmak üzere Avrupa’nın önemli liglerinden teklif alan Faslı oyuncuyu 4 yıllık sözleşme konusunda ikna etmeyi başardı. Önümüzdeki sezon sözleşmesi sona erecek olan En-Nesyri’yi bedelsiz kaybetmek istemediği için pazarlıklarda olumlu bir tutum sergileyen Sevilla ile çözülmesi gereken tek nokta bonservisin ödenme şekli.

Haberin Devamı

20 milyon Euro...

Sarı-Lacivertli kulüp, 27 yaşındaki futbolcu için Sevilla’ya 20 milyon Euro civarında bir bonservis bedeli ödeyecek. Kanarya, bu bedelin yüzde 50’lik kısmını peşin, kalan kısmını da taksitler şeklinde ödemek istiyor. İspanyol ekibi ise peşin ödenecek tutarın daha fazla olması yönünde ısrarını sürdürüyor. İki kulübün bu konuda da anlaşmaya varmasının ardından Faslı oyuncu sağlık kontrolleri ve resmi imza için önümüzdeki hafta başında İstanbul’a gelecek.

Fenerbahçe transferde bombayı patlattı: En-Nesyride mutlu son İşte maliyeti...

Sezon performansı

Sevilla ile iki Avrupa Ligi şampiyonluğu yaşayan Youssef En-Nesyri, geçen sezon 41 maça çıktı. 27 yaşındaki golcü, bu karşılaşmalarda 20 gol, 3 asistlik performans sergiledi.

FRANSA'DAN SÜRPRİZ TEKLİF!

YORUM YAZ