Fenerbahçe transfer bombasını patlattı! Tam 60.2 milyon euroluk ödeme...

Fenerbahçe, uzun süredir girişimlerde bulunduğu Saint-Maximin transferinde mutlu sona ulaştı. Al Ahli forması giyen Fransız oyuncu sağlık kontrollerinden geçtikten sonra resmi sözleşmeyi imzalayacak. Sarı-Lacivertli ekibin yıldızına dair çok önemli detaylar ise yeniden gün yüzüne çıktı.

Fenerbahçe transfer bombasını patlattı! Tam 60.2 milyon euroluk ödeme...

Gelecek sezonun planlaması doğrultusunda Jose Mourinho önderliğinde şampiyon olmak isteyen Fenerbahçe, transferde büyük oynuyor...

Haberin Devamı

Kanarya, gelecek sezon hızlı bir oyun oynatmayı amaçlayan Portekizli hocasının transfer listesine yönelik planlamalarına devam ediyor. Bu kapsamda, kadroya dahil edilen Allan Saint-Maximen'e dair detaylara göz atalım...

Transferde mutlu son...

Geçen yıl 27 milyon Euro bonservis bedeliyle Newcastle United’dan, Suudi ekibi Al-Ahli’nin yolunu tutan Allan Saint-Maximin’i isteyen Sarı-Lacivertliler, bu transferde mutlu sona ulaştı.

Fenerbahçe transfer bombasını patlattı Tam 60.2 milyon euroluk ödeme...

27 yaşındaki kanat oyuncusu ile yapılan temaslarda her konuda el sıkışılırken, kulübü de onay verdi. Artık geriye sadece resmi prosedürlerin halledilmesi kaldı. Maximin’in, kısa süre içerisinde sağlık kontrollerinden geçeceği ve kendisini Fenerbahçe’ye bağlayan sözleşmeye imza atacağı bilgisine ulaşıldı.

Haberin Devamı

60.2 milyon Euro ödendi

Maximin, kariyeri boyunca; Hannover, Monaco, Bastia, Nice, Newcastle ve Al-Ahli forması giydi. Bu süreçte deneyimli futbolcunun satışlarında toplamda 60.2 milyon Euro’luk ödeme yapıldı. Son olarak Newcastle’da harika bir performans ortaya koyan Fransız futbolcu, Arabistan macerası sonrasında yeniden kendini Avrupa’da kanıtlamak istiyor.

Fenerbahçe transfer bombasını patlattı Tam 60.2 milyon euroluk ödeme...

Sezon performansı

Suudi Arabistan kulübü Al-Ahli'den kiralanan yıldız oyuncu sol kanatta görev yapıyor.  Geçen sezon 27 milyon Euro bedelle Al Ahli'ye transfer olan Maximin, 31 maçta 4 gol atarken 10 da asist yaptı.

Morata, Milan'a gidiyor

Sarı-Lacivertliler, uzun bir süre boyunca İspanyol ekibi Atletico Madrid’in formasını giyen Alvaro Morata’yı kadrosuna katmak için uğraşmıştı. 31 yaşındaki futbolcu ile yapılan görüşmelerde büyük yol alınsa da son noktayı İtalyan devi Milan koydu.

Fenerbahçe transfer bombasını patlattı Tam 60.2 milyon euroluk ödeme...

Kırmızı-Siyahlılar, 31 yaşındaki oyuncu ile anlaşmaya vardı. Buna göre Morata’nın, 13 milyon Euro’luk serbest kalma maddesinin ödenmesinin ardından resmi açıklamanın geleceği bildirildi.

YORUM YAZ