Fenerbahçe, tarihinde bir ilke imza attı! Yok böyle bir istatistik...

Trendyol Süper Lig’in 5. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda karşılaştığı Kasımpaşa’yı 2-0’lık skorla mağlup etti. Bu sonucun ardından Fenerbahçe, kulüp tarihinde bir ilke imza attı.

Fenerbahçe, tarihinde bir ilke imza attı! Yok böyle bir istatistik...

Süper Lig’in 5’inci haftasında Fenerbahçe deplasmanda Kasımpaşa ile karşı karşıya geldi. Sarı-lacivertliler oynanan müsabakayı 2-0 kazandı. Bu sonucun ardından Fenerbahçe kulüp tarihinde bir ilki başardı.

Haberin Devamı
Kasımpaşa-Fenerbahçe maçı sonucu: 0-2

2 GOLLÜ GALİBİYET

Sarı-lacivertli ekipte 22’nci dakikada Tadic’in pasıyla topla buluşan Maximin, rakibinden sıyrıldıktan sonra ceza sahası dışından yaptığı vuruşla topu ağlara gönderdi.

35’inci dakikada Maximin çalımlarla ceza sahasına girdikten sonra Opoku’nun müdahalesiyle yerde kaldı. Oyunu devam ettiren Halil Umut Meler, VAR’dan gelen uyarı sonrasın da pozisyonu yeniden izledi ve penaltı noktasını gösterdi. 39’uncu dakikada Tadic penaltı atışını gole çevirdi. Karşılaşmada başka gol olmadı ve Fenerbahçe deplasmanda Kasımpaşa’yı 2-0 mağlup etti. Fenerbahçe bu galibiyetle puanını 13’e yükseltti. Kasımpaşa ise 5 puanda kaldı.

Fenerbahçe, tarihinde bir ilke imza attı Yok böyle bir istatistik...

AMRABAT İLK KEZ FORMA GİYDİ

Sarı-lacivertli ekibin yaz transfer döneminde kadrosuna kattığı Sofyan Amrabat, ilk kez bir maç kadrosuna yer aldı. Alanyaspor maçını tribünden takip eden Faslı orta saha oyuncusu, ilk kez bir karşılaşma kadrosunda kendine yer buldu. Tecrübeli orta saha oyuncusu, mücadelenin 81’inci dakikasında Tadic’in yerine oyuna dahil oldu. Amrabat, sarı-lacivertli formayla ilk maçına çıktı.

Haberin Devamı

32 MAÇLIK YENİLMEZLİK SERİSİ

Geçtiğimiz sezonu 27 maçlık yenilmezlik serisiyle tamamlayan Fenerbahçe, bugünkü müsabakayla seriyi 32 maça çıkardı. Sarı-lacivertliler, bu süreçte 25 galibiyet elde ederken, 7 kez de berabere kaldı.

TARİHTE BİR İLK

Süper Lig’de 32 maçtır mağlubiyet almayan Fenerbahçe, kulüp tarihinin en uzun yenilmezlik serisini yakaladı.

Fenerbahçe, tarihinde bir ilke imza attı Yok böyle bir istatistik...

YORUM YAZ