Fenerbahçe, Serdar Aziz ayrılığını resmen açıkladı! 'Transfer görüşmeleri için izin verildi'

Fenerbahçe, futbolcusu Serdar Aziz'in Mourinho'yla görüşerek kamptan ayrıldığını ve oyuncuya transfer görüşmeleri için izin verildiğini açıkladı.

 Fenerbahçe Kulübü, defans oyuncusu Serdar Aziz'in, teknik direktör Jose Mourinho ile görüşerek kamptan ayrıldığını açıkladı. Sarı-lacivertli camia, eski milli oyuncunun takımın yeni sezon planlamasında yer almayacağını duyurdu.

Haberin Devamı

'TRANSFER GÖRÜŞMELERİ İÇİN İZİN VERİLDİ'

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "2018-2019 sezonundan itibaren formamızı giyen Serdar Aziz, Teknik Direktörümüz Jose Mourinho ile görüşerek kamptan ayrılmıştır. Futbolcuya transfer görüşmeleri için izin verilmiştir. Oyuncunun takımımızın yeni sezon planlamasında yer almayacağını kamuoyunun bilgisine sunarız" ifadeleri kullanıldı.

VEDA MESAJI

Fenerbahçe'nin kampından ayrılan Serdar Aziz, sosyal medya hesabı Instagram'dan yapığı paylaşımla kulübe veda etti. Millî stoper, "Bilindiği üzere, 5 buçuk yıl formasını onurla giydiğim Değerli Kulübüm Fenerbahçe Spor Kulübü ile bugün yapmış olduğumuz son görüşmemizin neticesinde ayrılık sürecine girmiş bulunmaktayım. Bu süreçte göstermiş oldukları anlayış için Saygıdeğer Başkanım sayın Ali Koç. Kıymetli Büyüğüm Sayın Acun Ilıcalı ve Teknik direktörümüz Sayın Jose Mourinho'ya ayrı ayrı teşekkürlerimi ve saygılarımı sunarım" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe, Serdar Aziz ayrılığını resmen açıkladı Transfer görüşmeleri için izin verildi

FENERBAHÇE'DE 135 MAÇA ÇIKTI
Fenerbahçe forması altında 135 maça çıkan 33 yaşındaki Serdar Aziz, 11 gol attı ve 6 asist yaptı. Serdar Aziz'in Fenerbahçe ile mevcut sözleşmesi 2025 yılında sona eriyordu.

SÜPER LİG'DEN TALİPLERİ VAR
Serdar Aziz'in, Süper Lig ekipleri tarafından yakından takip edildiği ve Fenerbahçe'deki durumuna göre oyuncu için teklifler gelebileceği yazılmıştı. 33 yaşındaki stoperin Fenerbahçe ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.

 Fenerbahçe, Serdar Aziz ayrılığını resmen açıkladı Transfer görüşmeleri için izin verildi

YORUM YAZ