Fenerbahçe nasıl tur atlar? Tüm gözler Lille maçında (Şampiyonlar Ligi) İşte ihtimaller

Süper Lig'de Adana Demirspor'u 1-0'lık skorla yenerek 3 puanla başlayan Fenerbahçe'de tüm gözler UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu rövanş maçında sahasında oynayacağı Lille maçına çevrildi. Sarı Lacivertliler ilk maçı deplasmanda son dakika golü ile 2-1 kaybetti. Peki Fenerbahçe nasıl tur atlar? İşte tüm ihtimaller ve maça dair son dakika bilgileri haberimizde.

Fenerbahçe nasıl tur atlar? Tüm gözler Lille maçında (Şampiyonlar Ligi) İşte ihtimaller

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu rövanş maçında bugün Fransa'nın Lille ekibini ağırlayacak. Ülker Stadı'nda oynanacak ve saat 20.00'de başlayacak müsabakayı İspanyol hakem Jose Maria Sanchez yönetecek. Sanchez'in yardımcılıklarını aynı ülkeden Inigo Prieto ile Juan Lopez Mir yapacak. Maçta dördüncü hakemlik görevini ise Guillermo Cuadra üstlenecek.

Haberin Devamı

İlk maçta rakibine deplasmanda 2-1 kaybeden sarı-lacivertliler, taraftarı önünde kendisini play-off turuna taşıyacak skoru almaya çalışacak.

İŞTE TUR İHTİMALLERİ

Fenerbahçe, Lille karşısında 2 ve daha farklı her türlü galibiyette adını bir üst tura yazdıracak. Lille'in galibiyeti ve beraberliğin Fransız ekibini play-off'a taşıyacağı eşleşmede, 1 farklı Fenerbahçe galibiyeti halinde ise maç uzayacak. 15'er dakikalık 2 uzatma devresinde skorun değişmemesi durumunda ise turu geçen ekibi seri penaltı atışları belirleyecek.

Fenerbahçe nasıl tur atlar Tüm gözler Lille maçında (Şampiyonlar Ligi) İşte ihtimaller

TUR ATLARSA...

Fenerbahçe, Lille'i geçmesi durumunda play-off turunda Slavia Prag-Union Saint-Gilloise eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.

Sarı-lacivertliler, ilk maçı 20 ya da 21 Ağustos'ta, rövanşı ise 27-28 Ağustos tarihlerinde yapacak. Fenerbahçe, bu rakibini de geçmesi halinde Şampiyonlar Ligi'nde lig aşamasına kalacak.

Haberin Devamı

Sarı-lacivertliler, Lille'e elenmesi durumunda ise yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam edecek.

Fenerbahçe nasıl tur atlar Tüm gözler Lille maçında (Şampiyonlar Ligi) İşte ihtimaller

UEFA KADROSU

Fenerbahçe'nin Lille maçı öncesi UEFA kadrosunda şu isimler yer alıyor:

Dominik Livakovic, İrfan Can Eğribayat, Ertuğrul Çetin, Çağlar Söyüncü, Alexander Djiku, Mert Müldür, Jayden Oosterwolde, Rodrigo Becao, İsmail Yüksek, Ferdi Kadıoğlu, Mert Hakan Yandaş, Miha Zajc, İrfan Can Kahveci, Bartuğ Elmaz, Rade Krunic, Sebastian Szymanski, Oğuz Aydın, Edin Dzeko, Dusan Tadic, Bright Osayi-Samuel, Cenk Tosun, Allan Saint-Maximin ve Youssef En-Nesyri.

UEFA GÜNCEL ÜLKE PUANI

UEFA Ülke puanı sıralaması, Fenerbahçe maçıyla değişti. UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu'ndaki ilk maçında Fenerbahçe Lille'e deplasmanda 2-1 mağlup oldu. Avrupa Kupaları'nda diğer temsilcimiz Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 2. eleme turu rövanş maçında Ruzomberok'ı 1-0 mağlup etmişti. UEFA Konferans Ligi 2. eleme turu rövanş maçında Başakşehir ise La Fiorita'yı yenmişti. Geçtiğimiz hafta alınan başarılı sonuçlarla sezon sıralamasında ilk 9'da yer almaya hak kazanan Türkiye, UEFA Ülke Puanı'nda yükselişe geçmişti. Ülke puanı sıralamasında İngiltere zirveyi korurken, Fenerbahçe’nin Lille mağlubiyeti ve Sparta Prag'ın FCSB beraberliği ile Çekya 34.850 puanla Türkiye'nin bir basamak üstünde yer aldı.

Haberin Devamı

UEFA ÜLKE PUANINI CANLI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

Fenerbahçe nasıl tur atlar Tüm gözler Lille maçında (Şampiyonlar Ligi) İşte ihtimaller

YORUM YAZ