Fenerbahçe gece yarısı yıldız oyuncunun sözleşmesini feshetti! TFF'ye bildirdi

Fenerbahçe'de gece yarısı flaş bir gelişme yaşandı. Sarı-lacivertliler, yıldız futbolcu ile yolların ayrıldığını Türkiye Futbol Federasyonu'na bildirdi. Öte yandan yıldız oyuncunun yeni takımı da duyuruldu. İşte detaylar...

Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe, gece yarısı Brezilyalı futbolcu Luan Peres ile yolların ayrıldığını TFF'ye bildirdi.

Haberin Devamı

TFF'YE BİLDİRİLDİ

Fenerbahçe, Türkiye Futbol Federasyonu'na gönderilen resmi belge ile 30 yaşındaki Brezilyalı savunma oyuncusu ile yolların ayrıldığı belirtildi.

Fenerbahçe gece yarısı yıldız oyuncunun sözleşmesini feshetti TFFye bildirdi

PERFORMANSI

Fenerbahçe, Luan Peres'i 2022-2023 sezonu devre arasında 5 milyon 230 bin Euro bonservis bedeliyle kadrosuna katmıştı. Luan Peres, sarı-lacivertli forma ile toplam 23 maça çıktı. Tecrübeli oyuncu söz konusu müsabakalarda 1 gol ve 1 asitlik performans sergiledi.

KARNESİ

30 yaşındaki savunma oyuncusunun güncel piyasa değeri 1 milyon 300 bin Euro.

Portuguesa altyapısında yetişen Luan Peres daha sonra Santa Cruz-PE, Red Bull, Ituano, Ponte Preta, Fluminense, Club Brugge, Santos ve Marsilya'da oynadı.

SANTOS'A GİTTİ

Fenerbahçe, sözleşmesi feshedilen Luan Peres'in yeni takımını da duyurdu. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Profesyonel Futbol A Takım Futbolcularımızdan Luan Peres’in kalıcı transferi konusunda Brezilya’nın Santos Kulübü ile anlaşmaya varılmıştır. Oyuncunun bundan sonraki kariyerinde kendisine başarılar dileriz" ifadelerine yer verildi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe gece yarısı yıldız oyuncunun sözleşmesini feshetti TFFye bildirdi

 

 

YORUM YAZ