Fenerbahçe, Çağlar Söyüncü transferini resmen açıkladı! İşte maliyeti...

Fenerbahçe, Çağlar Söyüncü transferi için Atletico Madrid ve oyuncuyla görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi. Sarı-Lacivertli kulüp, transferi resmen açıkladı.

Fenerbahçe, Çağlar Söyüncü transferini resmen açıkladı! İşte maliyeti...

Fenerbahçe, Çağlar Söyüncü’nün transferi konusunda Atletico Madrid'le anlaşmaya vardı ve oyuncunun transfer edildiğini resmen duyurdu. İşte tüm detaylar... 

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin açıklaması şu şekilde: 

"Profesyonel futbolcu Çağlar Söyüncü'nün transferi konusunda, Futbolcu ve Kulübü Club Atlético de Madrid ile görüşmelere başlanmıştır."

Fenerbahçe, Çağlar Söyüncü transferini resmen açıkladı İşte maliyeti...

Fenerbahçe resmen duyurdu: 

Çağlar Söyüncü Sarı Lacivert Renklerimize Bağlandı

Geçtiğimiz sezon kiralık olarak Çubuklu formamızı terleten milli futbolcumuz Çağlar Söyüncü’nün transferi konusunda Kulübümüz ile Atletico Madrid ve oyuncu arasında anlaşma sağlanmıştır. Çağlar Söyüncü kendisini 3+1 yıl renklerimize bağlayan imzayı atmıştır. Çağlar Söyüncü’ye bir kez daha Fenerbahçe’mize hoş geldin diyor; Çubuklu formamız ile zaferlerle dolu bir yolculuk diliyoruz. 

İşte Çağlar'ın maliyeti! 

Fenerbahçe, Çağlar Söyüncü için Atletico Madrid'e 8.5 milyon euro ödeneceğini açıkladı. İspanyol ekibine, 4 sene içerisinde 7 taksit şeklinde ödenecek. 

Haberin Devamı
Çağlar Söyüncü açıkladı! F.Bahçe'de kalacak mı?

Sezon performansı 

Çağlar Söyüncü, sezonun ikinci yarısında transfer olduğu Fenerbahçe ile 16 maça çıktı. Milli futbolcu, 2 gol ve 1 asistlik bir performans sergiledi. 

Mourinho kalmasını istedi 

Başarılı savunmacı geçen sezonun ikinci yarısında Atletico Madrid’den kiralanmıştı. Teknik direktör Jose Mourinho’nun takımda kalmasını çok istediği Çağlar için yönetimle görüşme yapmıştı. 

Fenerbahçe, Çağlar Söyüncü transferini resmen açıkladı İşte maliyeti...

Kampa katılacak

Çağlar’ın bu hafta sağlık kontrolünden geçirildikten sonra imzayı atacağı öğrenildi. Başarılı oyuncunun, yarın başlayacak Avusturya Kampı’na katılacağı aktarıldı.

YORUM YAZ