Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Okan Buruk'a ağır sözler! 'Patolojik vaka...'

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, sarı-lacivertli kulübün bayramlaşma töreninde konuştu. Başkan Koç, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü Okan Buruk hakkında sert ifadeler kullandı. İşte detaylar...

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Okan Buruk'a ağır sözler! 'Patolojik vaka...'

Fenerbahçe’de geleneksel bayramlaşma töreni Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri’nde gerçekleşti. Çok sayıda sarı-lacivertli üyenin katıldığı kutlamanın sonunda Fenerbahçe Başkanı Ali Koç açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

'UMARIM TURU GEÇERİZ'

Herkesin bayramını kutlayarak sözlerine başlayan Koç, "Milli takımımız önemli bir maça çıkıyor. 1. veya 2. olarak bir sonraki tura geçeriz umarım. Bunu yapacak kadro kalitemiz var. Allah onlara şans versin. İnşallah ikinci bir bayramı bu akşam kutlarız. Yüzücülerimizi kutluyorum. Fenerbahçe'nin adı geçmedi bu başarılarda. Basketbol takımımızı da kutlarım. Hocamız ilk senesinde kadroya kendi kurmamasına rağmen şampiyon oldu. Sonraki sezonda daha iyisini yapacaktır" diye konuştu.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koçtan Okan Buruka ağır sözler Patolojik vaka...

Ali Koç: İnşallah ikinci bir bayramı bu akşam kutlarız

'PATOLOJİK VAKA...'

Kulüpte olumlu bir hava oluştuğunu ve seçimden sonraki havanın sezon içinde de sürmesi gerektiğini söyleyen Başkan Koç, “Fenerbahçe’nin büyüklüğü ile ilgili birkaç şey söylemek istiyorum. Son 2-3 hafta bunu gördük. Fenerbahçe bir hoca getirir ve şampiyonluk unutulur. İki Fenerbahçe başkan adayı canlı yayına çıkar ve Türkiye tarihinde görülmemiş reytinglere ulaşılır. Ligler biter, kulüpler ve yöneticiler işlerine bakarlar. Nitekim bir rakibimiz var ki başkanı patolojik vaka. Hocası ve başkanının her lafı Fenerbahçe. Bunun kıymetini bilelim. Bütün enerjimizi başkalarını ittire ittire şampiyon yapan sistem için kullanalım. İnşallah bu sezon seçimden sonra oluşan hava Fenerbahçe’de hakim olur” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

'BİZDEN HABER BEKLEYİN'

Son olarak yeni sezon öncesi bilgilendirmede bulunan Ali Koç, “Hocamız birkaç gün sonra geliyor. Çalışmalarımız da devam ediyor. Gazetede çıkan isimlere itibar etmeyin. Bizden haber bekleyin. Transfer piyasası hareketli değil. Avrupa Şampiyonası’ndan sonra piyasa hareketlenir" dedi.

YORUM YAZ