Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Acun Ilıcalı ve Branco’ya transfer talimatı! 'Birkaç güne bitirin'

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, En-Nesyri transferinin daha fazla uzamasını istemiyor. Kurmaylarına talimat veren başkan, birkaç güne kadar işin bitmesini istedi. Acun llıcalı ve Mario Branco harekete geçti...

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Acun Ilıcalı ve Branco’ya transfer talimatı! 'Birkaç güne bitirin'

Fenerbahçe’de En Nesyri ısrarı tüm hızı ile sürüyor. Sevilla ile sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Faslı santrfor için İspanyol kulübü bonservis bedelini 20 milyon Euro olarak belirledi. Bir de buna yıllık maaş eklenince meblağ bir hayli kabarıyor.

Haberin Devamı

Bu durumu göz önünde bulunduran Fenerbahçe Yönetimi her ne kadar kesenin ağzını açmaya hazırlansa da harcama dengelerinin bozulmasını istemiyor. Acun Ilıcalı ile sportif direktör Mario Branco’ya transferi bitirmeleri için tam yetki verilirken, işi futbolcunun menacerinin zora sokması, yüksek komisyon için bastırması, Sarı-Lacivertli kulübün görüşmeleri ağırdan almasına neden olmuştu.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koçtan Acun Ilıcalı ve Branco’ya transfer talimatı Birkaç güne bitirin

İSPANYA’YA GİDİYORLAR

Oyuncuyla ilgili Roma’nın da aradan çekilmesiyle beraber eli güçlenen Fenerbahçe’de başkan Ali Koç’tan kurmaylarına, “İşi bitirin” talimatı gitti. Acun Ilıcalı ve Mario Branco’nun hafta sonunu İspanya’da geçirip, bu transferi somutlaştırmak adına görüşmeler yapacağı ifade edildi.

SEZON PERFORMANSI

Haberin Devamı

Youssef En-Nesyri, geride kalan sezonda Sevilla formasını 41 maçta terletti. 27 yaşındaki santrfor, bu müsabakalarda 20 gol atma başarısı gösterdi. Başarılı forvet, takım arkadaşalarına 3 asist yaptı. En-Nesyri'nin Sevilla ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. Youssef En-Nesyri'nin güncel piyasa değeri 20 milyon Euro.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koçtan Acun Ilıcalı ve Branco’ya transfer talimatı Birkaç güne bitirin

KARNESİ

Malaga altyapısında futbola başlayan Youssef En-Nesyri daha sonra Leganes'te oynadı. Sevilla, 2019-2020 sezonu devre arasında tecrübeli forvet için 20 milyon euro bonservis bedeli ödedi. Youssef En-Nesyri, Fas Milli Takımı'nda 73 maça çıktı ve 20 gol sevinci yaşadı.

Fenerbahçe 7 futbolcu için imza töreni düzenledi
YORUM YAZ